• 09.03.2015 kl. 18:47

Stygg vs pen

Ok, sorry folkens men nå kommer det et skikkelig klageinnlegg her. Jeg har jo tross alt en slik blogg som jeg har, og jeg har til og med stilt meg 2 (!) ganger i bikini for å vise fremgangen på bloggen, så jeg fortsetter å blottlegge meg selv. Alt er ikke bare rosenrødt når det kommer til å omlegge livstilen som jeg har gjort det siste året. I det siste har jeg hatt så mange tilbakefall og jeg daffer av for mye i sofakroken. Hva er det som skjer med meg?  Jeg skulle ønske jeg var i mål nå. Men jeg er så sliten, så sliten. Men kanskje det ikke er for ille likevel? For jeg er jo noen ganger for uken på trening, prøver i det minste på i alle fall en. Og jeg spiser vel sunt regelmessig. Men denne helgen, den var ille... Jeg gidder rett og slett ikke. Og samtidig er sommerkroppen 2015 i hodet. Jeg skulle gjerne vært som en supermodell. Eller oppnå min personlige drømmekropp, for en supermodell blir jeg aldri. Riktignok synes jeg at jeg er penere å se på nå enn for 24 kg siden. Det synes andre også. For 24 kg siden fikk jeg aldri kommentarer på at jeg var pen. Aldri noe om utseende, kanskje bortsett i fra rumpa mi som alltid har vært stor. Nå derimot får jeg støtt og stadig kommentarer på at jeg ser bra ut og har blitt skikkelig pen. Hva skal jeg si om det? Jeg føler meg jo som samme Maren (bortsett fra at jeg nok har blitt litt mer moden og positivt innstilt) og jeg ser egentlig ikke de helt store forskjellene i speilet. Men på bilder (for eksempel det blogginnlegget om 2012 vs 2015) ser jeg virkelig en enorm forskjell! Det er jo forsåvidt en positiv forskjell. Men var jeg virkelig stygg som større? Blir vel som en dude sa en gang "hun er for feit og stygg" og hva er jeg nå? "tynnfeit og middels"? Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, men gurimalla så godt det er å få det nedskrevet!


Feit og stygg?

Nei, men altså jeg har tro på at jeg kan klare det. Jeg må bare få humøret på plass igjen og få slappet litt av. Og det som er så rart er at jeg ikke helt vet hva humørskiftingen kommer av heller (eller jeg vet det egentlig, fikk meg en liten skuffelse men vi får se om det blir noe likevel neste uke. Det er jo ikke sikkert at det får et negativt utslag. Jeg tar virkelig sorgene på forskudd... men jeg gledet meg så mye. Nei, vi får se om sommeren blir slik som jeg vil ha den, om jeg blir noe penere eller om jeg blir styggere i stedet.

Men ja, haha, da har dere sikkert blitt litt bedre kjent med meg på denne måten også. Jaudamann.  

Maren over og ut!  

 

janinelicious

09.03.2015 kl. 18:50
bra skrevet ! :)

Madeleine

09.03.2015 kl. 22:33
så bra du trives med den du er, det er det viktigste! synes du er pen jeg =) vi er som vi er alle sammen. negative folk kan gå å legge seg.

TheresesVei

10.03.2015 kl. 09:52
Det er helt utrolig hvordan vekt på en måte definerer om man er "stygg" eller "pen"! syns du er inne på en viktig ting her... Jeg ser en pen jente på alle bildene dine i allefall:) og syns det er helt hårreisende at folk kan få seg til å si "oi så PEN du har blitt".. blitt? lissom.. man er jo den samme fordet om vekta viser det ene elelr det andre. At man kanskje er en flottere verson av seg selv kan jo være, og det kommer jo også naturlig ettersom man blir mer og mer fornøyd med seg selv. Masse lykke til videre i allefall:)

RebeccaHasselgard

10.03.2015 kl. 15:10
Viktig ting du sier! Selv opplevd noen som sa "du har blitt mye penere", akkurat som om jeg skulle ha forandret meg. Litt provoserende å høre, men hvis man har et mål er det bra om folk ser det.

Silje Merethe Smedheim

10.03.2015 kl. 18:54
Veldig bra skrevet :)

jannickea

10.03.2015 kl. 20:19
veldig bra skrevet jeg syntes du er pen
jannickea: Aww, tusen takk!
Silje Merethe Smedheim: Takker!
RebeccaHasselgard: Ja, ikke sant? Synes den delen med trening og kosthold skulle bli lagt litt mer i skyggene, jeg. For det er så mange andre gode kvaliteter et godt kosthold og regelmessig trening gir.
TheresesVei: Tusen takk for herlig kommentar! Ja, det er det virkelig. Det er egentlig litt trist at utseende skal ha så latterlig mye å si.
Madeleine: Amen til det!
janinelicious: Takk, takk.^^
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits