• 20.07.2015 kl. 22:49

Gå ned 6kg på 3 uker!

Les denne artikkelen om du ønsker å gå ned 6g på bare 3uker!
Advarsel:
Muligens altfor ærlig.Har du noengang ønsket at du kunne gå ned mye på veldig kort tid? Du har visstnok prøvd alle svindyre dietter og kjøpt deg fancy utstyr? Har du kanskje til og med ett magebelte som trener magen for deg mens du ser på TV? For dette har det jo blitt reklamert for - og da må det jo funke, ikke sant? Vel, beklager for å ta fra deg alle illusjoner du måtte ha.

Selv ikke kjendiser som visstnok påstår at det og det produktet virker. Vel, det kan virke. Men virker det for godt til å være sant - da er det som regel det også. Vær kritisk.

Sannheten, min kjære venn, er at alle ukeblader, nettreklamer og alt det du måtte finne av eksempler som:
"Gå ned 11kg i måneden!"
"Gå ned 5kg på bare 3 uker! - Uten å trene!"

Det er bare svada. Disse lyver deg rett opp i ansiktet. Hvorfor? For å tjene penger på deg! Det samme er det med utsagn som "Få sommerkroppen 2016 med disse enkle øvelsene" og da er det gjerne bare en måned til sommeren starter for fullt. Tror du virkelig det funker? For å gå ned i vekt, er det bare en ting som burde stå i hodet på deg: "DISIPLIN". Spis sunt, og du trenger for all del ingen diett som koster skjorta for et enkelt måltid. Det kan nytte seg å telle kalorier, for sannheten er at du kan spise alt, men til en viss grad. Men så klart, kropper reagerer annerledes. Prøv deg frem, så ser du hva som funker best for deg, om det så er lavkalori, ulike former for lavkarbo, 5:2, eller noen andre typer.

Det dummeste du kan gjøre er å kjøpe deg fancy utstyr, ha en tredemølle i stua og så ikke ta et godt nok utbytte av det. Og ikke kom å fortell meg at du fikk tak i den tredemøllen bare for oppmerksomhetens skyld!

Jeg blir ikke overrasket om det dukker opp i avisene eller på TV "Se på disse programmene, spis pizza og gå ned 5kg!" - i alle fall ikke hvordan mediene utnytter dette.


Men JODA, det er mulig å gå ned 5kg på 3uker. Men er du klar for det?


IKKE GJØR DETTE: Kjøp deg en dritdyr GPS-pulsklokke en enda dyrere sykkel, fancy sykkeldrakt - det er ikke utstyret det kommer an på. Ikke lur deg selv til å tro at du har hatt en kjempeflott økt når du bare har ligget på 63% av din makspuls.

GJØR DETTE: Kjøp inn sunn mat, og unngå for all del søppelmat, kutt ut brus, øl og annen alkohol. Ikke spis sjokolade, is og potetgull. Og ja, annet godteri telles også. Og da mener jeg, IKKE spis den sjokoladen!

Spis BARE kjøtt, fisk, egg, ost, skalldyr, grønnsaker, frukt, nøtter og drikk vann. BARE vann.

OG FOR ALL DEL, IKKE GJØR DETTE
Bruk utrykket "men jeg må jo få love til å kose meg?" hver gang du har lyst på sjokolade, pizza, cola, øl, loff, kaker.

"Ja men vi har kaker på kontoret hver fredag" Spar meg!

"Hmm? Her var det ingenting nytt? Dette har jeg hørt før!"- tenker du sikkert.
Det stemmer. Men har du noen gang gjort dette?

Hold deg til det som du skal gjøre i disse 3, 6, 9 uker. Ikke gå inn for å mislykkes og skuffe deg selv. Hold deg til målet!


#vektnedgang #trening #kosthold #vekt

morsmiddag

20.07.2015 kl. 23:10
Å gå ned i vekt er på ingen måte enkelt, man bør starte tidlig i livet å bli bevist på sine vaner og aldri gi seg. Men så lenge som man er frisk er egentlig det meste ok.

Fotsporene

21.07.2015 kl. 01:08
Mmh sant nok, vi er gode på å lure oss selv, men jeg holder meg til sunnhets mat i uka og skeie ut i helgen hehe Kansje tar det lengre tid men da mer moro :)

Anette

21.07.2015 kl. 09:21
Så godt skreve:)

Ha en riktig fin dag <3

Tiril Sørensen

21.07.2015 kl. 15:34
Jeg er enig i mye av det du sier, Maren. Samtidig vil jeg påpeke at det bør være lov å unne seg noe godt hvis man ønsker det, men i moderate mengder. Det handler om å finne en balanse i livet, ikke om å spise 100% sunt eller 100% usunt :-)

Ha en fortsatt fin dag!
Tiril Sørensen: Det er helt rett det.:) Men dette innlegget var jo også satt veldig på spissen.

kristinesm

25.07.2015 kl. 00:47
Tusen takk, jeg likte måten du provoserte på, det ga meg motivasjon :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits