• 01.08.2015 kl. 23:42

Hvil i fred, Maren

For tiden er jeg død. Etter femten hele timer med arbeid i går er jeg nå kaputt. Kravlende rundt på alle fire som et barn under et hus, har jeg befunnet meg i nesten et helt døgn. Og det eneste jeg kunne tenke på var "må blogge, må blogge, må blogge.." og "Håper virkelig jeg klarer å blogge i dag, men hva skal jeg blogge om?"Jeg lovte dere jo flere hverdagsinnlegg. So here it comes! 

Hvordan klarer jeg egentlig å kombinere en slik jobb og en rosa tilværelse? Sannheten er at.. det går an å være rosa i tankene! Hadde du tatt et dypdykk i tankene mine hadde du bare funnet en rosa tåke. Ikke skyer, for de har forduftet. Så jeg satser på at Oslo kommer til å gjøre meg fullstendig rosa. Ikke bare i tankene, men også synlig på huden. Så i stedet for min olivenfargede hud, så får jeg en nydelig sjokkrosa hudfarge. Det høres jo egentlig temmelig vakkert ut, spør du meg. Så når folk spør meg.. "hva gjør du på fritiden da, Maren?" så får de svar tilbake "Jeg er en rosablogger jeg, ser du ikke det?". Aye! 

Også må jeg ikke glemme.. Spiste de nydeligste vaflene du kan forestille deg hos dem vi parkerte campingvognen utenfor hos (for jo da, for denne jobben så var vi nødt til å dra i hele 3 timer for - og nei, før du spør: dette er ikke en ordinær rørleggerjobb. Prosjekter etter prosjekter.. Og la meg si det slik: KSM med sine flisfyringsanlegg kommer til å bli det neste store innen biovarme. Jeg bare elsker det som er miljøvennlig). Så ja, er du i gang med hus, hytte eller noe annet eller vet om noen andre som gjør det? KSM er tingen for deg! Ikke bare sparer du enormt på utgiftene over årene, men du blir også med på å slippe ut mindre farlige stoffer. Søk det opp da vel! 

Men nok gratis reklame? i dag hadde vi besøk fra verdens beste storebror. Men mer om det senere? Nå skal jeg ta kvelden. God natt min søte! Jeg skal drømme om deg, lover.Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits