• 03.08.2015 kl. 13:47

La spillet begynne!Så herlig! Nettopp vært ute på en liten joggetur opp i den vakre naturen som vi har rett i nærheten. Samtidig så er Prosjektet i full sving! Jeg er så glad for at det er så mange som viser interesse og som har lyst til å være med. Håper ikke det bare gir meg en liten boost av treningsglede, men også dere. Synes det er så herlig å kunne være flere om det samme. Er det noe jeg virkelig liker så må det være fellesskap. Jeg må si at jeg er litt glad i dere, dere gir meg så mye! Håper virkelig jeg selv gir like mye tilbake. Og er det noe? Rop ut! 

I dag burde jeg virkelig ta å pakke. Har snart tatt alle klærne, mangler bare å legge dem i plastposer, rettere sagt søppelsekker. Blir jo en del opp igjennom tidene. Men lar nok noe ligge igjen. Kan jo hende jeg kommer noen ganger i helgene. Er jo ikke så altfor langt at det gjør noe (uhm.. 5-6 timer). Men jeg er veldig spent på å se hvordan timeplanene er.  Dette blir nok bra! Også de timene som gjenstår med rørdeler. Men det regner jeg med at jeg er ferdig med i kveld, om jeg bare begynner nå. Men så var det det å begynne da.. Kanskje jeg burde begynne nå? Tja, vi snakkes!

Nikita <3

03.08.2015 kl. 16:33
Flink :D
Nikita: Heheh, aww, takk!

Ann-Christin

03.08.2015 kl. 22:39
Så utrolig vakker du er! Bloggen din er fin, og jeg er veldig imponert over innsatsen og livsstilsendringen din! Ta gjerne en titt og legg igjen en kommentar på bloggen min http://nouw.com/annchristin:-)
Ann: Åhh, så utrolig snilt sagt av deg. Ja, det kan jeg godt gjøre.:)

bloggerjorn

04.08.2015 kl. 12:31
Så utrolig flink!

Er kjempeimponert over all innsatsen du har lagt ned den siste tiden og resultatet du har fått til gjennom endringen i livet ditt!

Stå på og lykke til videre!
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits