• 09.08.2015 kl. 16:46

Et helt nytt kapittel

Hei fra Oslo! 
Velkommen så mye til meg. 
Jeg må være ærlig med dere. Om man ikke er ærlig så forstår jeg egentlig ikke helt hvorfor man skal blogge. Jeg kunne ha studert i Trondheim, for det ville vært nærmere. Men dette har vært drømmen siden jeg var tolv år gammel, og holdt på å miste alle rundt meg. Jeg var ene og alene, og hadde ingen andre enn meg selv å tenke på. Jeg ville bort fra alt og alle. For jeg visste at i Oslo følte jeg meg ikke som meg selv lengre. Jeg var en helt annen person og følte meg temmelig spesiell med min trønderske dialekt. Jeg hadde så lyst til å starte på nytt, og denne tanken har vært i hodet mitt stadig. Inntil for noen år siden. Da fikk jeg plutselig andre å tenke på, og jeg begynte virkelig å tenke. Tenke over hva jeg ville, for ville jeg virkelig dette? Jeg sto i fare for å miste alle. Igjen. Og det er vel ingen hemmelighet at når jeg først har blitt glad i noen, så vil jeg gjerne ha dem nære. Hvem vil vel ikke? 

Nå vil vel de som kjenner meg buse ut med: "Jamen du hadde vel venner i den alderen?" og jeg må si at jeg kun har hatt en god venninne oppigjennom. Ei som alltid har vært der. Som aldri har sviktet. Og denne personen er også min bestevenninne den dag i dag. Og jeg vet at jeg alltid vil ha vennskapet uansett avstand og tid. Jeg er så glad for at jeg alltid har hatt denne jenta, og at vi bestandig kommer til å være der for hverandre. Det grenser nesten til forelskelse, haha.

Nei, men uansett. Jeg har flere å tenke på nå. Andre som faktisk er glad i meg (tenk deg det - lille mobbeofferet Lui har fått opplevd litt av hvert hun). Og jeg sitter her nesten med litt dårlig samvittighet. Mulighetene i Oslo er flere. Journalistikk er et vanskelig yrke og jeg må skille meg ut. Jeg satser på Oslo og begir meg ut på den farefulle ferden som kommer til å gi meg vanvittig mye. Også skal jeg jo hjem igjen. Så får det vise seg da.. hvem som er ekte og ikke, hvem som faktisk beholder kontakten og kommer på besøk uansett. Eller når vi møtes igjen, at det er ingenting som har endret seg fra sist. 

Ina

09.08.2015 kl. 16:53
Nå ble jeg glad! :)

Elsket det rommet der også! Aw

Helsedagbok

09.08.2015 kl. 17:22
Det er godt med slike venner, som man vet , man aldri mister uansett.

Lykke til med det du skal :)

Sissel Juliana Linge

09.08.2015 kl. 17:46
Fint innlegg!

Jeg og kjæresten min har laget en video fra sydenturen vår. Sjekk den ut på bloggen min!

Tinamunimakeup

09.08.2015 kl. 21:35
Så fint innlegg! Eg flytte til oslo på torsdag sjøl for å studere :)

Ønske deg masse lykke til med studiene !
tinamunimakeup: Masse lykke til du også!:)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits