• 09.08.2015 kl. 23:27

Den rosa råner´n

En ny dag var da på sin slutt og jeg har tilbragt snart to netter her i Oslo. Om tiden kommer til å gå like fort som dette, kommer jeg til å være ferdig på null komma niks.

Tenk at det i tillegg snart er juleferie om bare fire måneder. Det går så sykt fort at jeg nesten blir litt redd. Men hva skal man si? De andre leierne er så koselige, og ingen av oss tar oss selv noe selvhøytidelig. Er det noe jeg virkelig er litt smålig skeptisk på, så er det folk som ikke klarer å slippe seg løs. Som ikke klarer å dumme seg litt ut, men som skal være så prektige som mulig. Det gjør meg nervøs. Og når det er på dette viset, da vet man at man har gjort rett i valg av bopel! Til uken så har jeg mange planer, og kommer til å møte mange koselige folk. Planene er fullbooket! Det er akkurat slik jeg liker det. Klarer ikke å sitte alene på det samme rommet i over flere dager jeg, nei. Det er jeg ferdig med for lenge siden. Jeg har bare ikke ro i kroppen. Så et byliv passer meg egentlig temmelig bra. Jeg pakker med meg kameraet for sikkerhets skyld. Har en stor nok veske/bag nå, og det kjennes også temmelig bra. Snakker om å variere skriveriet mellom følelser, fullbooket plan og materielle gleder da gitt. 

Jeg tenkte forresten å vise dere noen bilder av Hot August Night som jeg var på kvelden før reisedagen. Var med Silje og Kim, som du nok har kommet over om du har lest bloggen min i over et par måneder. Snakker om kribling nederst i mageregionen da gitt! Om du skjønner hva jeg mener? Woop woop. Jeg har nok noen såkalte "gutteinteresser" som bil og fotball. Jeg kan nok ikke så veldig mye, men jeg kan i alle fall si at jeg er interessert. Så får man ta det derfra. Sentrumjenta

10.08.2015 kl. 03:38
kjempe stilige bilder :) Ha en fin kveld <3
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits