• 14.08.2015 kl. 21:45

Good times, yes

La meg få gjøre en lang historie kort: Maren ute på byen med lite søvn blir sjeldent et pent syn.

Jeg forstår bare ikke at det er folk som klarer å være med på alle fadderdagene og alle festene og fremdeles møte opp på skolen og se bra ut. Det er for meg helt uforståelig. På det siste døgnet har jeg kun fått fem timer søvn og jeg har vært på skolen i tre timer. Dette er som russetiden all over again. Jeg har jo, som dere kanskje har fått med dere, ikke vært så aktiv. Men i går tok kaken. Jeg tok ikke med meg alkohol og trodde at dette ville gå bra. Men folk er jo så snille og skjenker meg under bordet. Det ble en morsom kveld på karaokebar og jeg tror jeg med flere dessverre var en grunn til at en kar ble sparket ut derfra. Riktignok går det an å bli med på moroa, men når man er klengete så blir det bare nok.. Sorry altså! 

Så siden formen min var litt shabby så kan dere få et bilde av fineste Guri i stedet. Det er så morsomt å ha noen av sine beste venner i akkurat samme by. Møter denne jenta pluss ei til på mandag. Det blir kooos. Da tenkte vi å dra på Outland en tur først og deretter ta en kaffe eller en øl. Ja, takk - begge deler?
Bare et lite tips: veggisburgeren på Max er bare sååå god! 


Men nå skal jeg være flink og studere litt. Om det går da.. for øynene kjennes tunge, men ikke så tunge at jeg kommer til å sovne. Jaudamann.

Ina

15.08.2015 kl. 16:39
Åh det så godt ut! :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits