• 16.08.2015 kl. 14:35

Planene for i dag

Hei og god morgen! Eller god dag burde jeg vel egentlig si? Jeg sov helt til 1230 i dag jeg gitt.. Men så var jeg også oppe til klokken 0500 i natt/dag. Hele LinkedIn-profilen hadde bestemt seg for å streike og slette seg selv. Så jeg var da nødt til å gjøre hele greia på nytt igjen. Det er jo også noe man bruker enormt med tid på, selv om man kanskje ikke skulle ha trodd det. Men nå er det i alle fall gjort, og den burde virkelig ikke slette seg selv igjen! Da flyr jeg vel på nærmeste vegg eller noe sånt... 


Men i alle fall.. Planene for i dag ser omtrent slik ut:

Blogge
Heysa´! Da var det gjort!

Legge inn en søknad hos RadioNova
Etter at jeg flyttet til Oslo har jeg oppdaget at jeg faktisk har lyst til å prøve meg på litt av hvert. Radio er noe som høres veldig spennende ut. Jeg ble i alle fall helt frelst da vi studentene fikk se en promoteringsvideo og ei dame der sa at hun egentlig var fryktelig sjenert, men at hun hev seg ut i det og har ikke angret et sekund. Jeg er jo egentlig temmelig sjenert jeg også, selv om man kanskje ikke skulle ha trodd det til tider.. eller jeg vet ikke hva folk ser og ikke, jeg. Jeg bare vet at jeg vil prøve meg på nye ting. Jeg vet også at jeg klarer å legge sjenertheten litt til side, men bruker det som en god egenskap fordi jeg blir mer ydmyk for andre. 

Legge inn en søknad hos Trønderbladet
Siden jeg jo skal hjem noen ganger uansett, så har jeg litt lyst til å sjekke om avisa der hjemme har plass til en student som allerede, etter første uken på skolen, brenner for journalistikkyrket. En student som gjerne vil forsøke og som jobber hardt, med sine ambisjoner og mål, som ikke er redd for en våkenatt. Jeg vil virkelig dette, så janteloven kan gå å legge seg. Jeg skal også legge til en søknad for lokalavisen, men det får bli i morgen. 

Joggetur 
Er det en ting jeg virkelig har oppdaget siden jeg ble helfrelst av trening og kosthold, så er det at hjernen min trenger at kroppen svetter. Ikke bare blir jeg gladere, jeg får også ting gjort lettere og kjappere. Treningen er jeg nødt til å ha, og vi går i mot den aller første ordentlige skoleuken. Jeg trenger å være opplagt. 

Mellommåltid

Takk og lov for søndagsåpne butikker, sier bare jeg! Nå får jeg også slått to fluer i samme smekk, fordi om jeg tar joggeturen oppover til campingen i nærheten, kan jeg kjøpe med meg en liten banan på veien hjem. 

Kåre vinner av forrige ukes utfordringer
Sommerkroppen 2016 går inn i sin siste uke, så dette blir den nest siste vinneren.  Kanskje kommer prosjektet tilbake senere, kanskje ikke. Vi får se. 

Legge ut neste ukes utfordringer
Burde jeg legge til noen flere utfordringer, mon tro? 

Middagstid
I går lagde jeg en røre med vegetar-"kjøttdeig" og denne burde jeg nok steke ferdig. I går ble det et veldig mislykket forsøk fordi de smuldret opp, vi prøver derfor ovnen i dag for å sjekke om det går i stedet. Jeg kommer ut med oppskrift den gangen jeg får til perfekte burgere. 

Moderator-jobb 
Tre ord: Jeg henger etter! Dette er jo et stort ansvar, også henger jeg etter... sukk.. Buksa er fra Floyd. Kjøpt på Grønland, i ett eller annet senter der... hahah, sorry, jeg husker ikke hva det heter. Men i alle fall. 49 kroner folkens, 49 kroner. Og Floyd er et utrolig bra merke, jeg har to utrolig fine selskapskjoler (omtrent 3000-4000,- tilsammen for kjolene) derfra som har holdt igjennom litt av hvert. Anbefales virkelig. 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits