• 17.01.2016 kl. 23:37

Nailart essentials we all need

Hvorfor i all verden kommer hver bloggtittel på engelsk for meg nå for tiden? Jaja, men uansett. I dag har jeg tatt det helt med ro og bestilt en hel del som er nødvendig for en som er ivrig etter å få neglene til å se best mulig ut. Det finnes så klart ting man allerede har i hjemmet man kan bruke, men det blir mye lettere med ordentlig utstyr. 

Wax pencil
Denne skal hjelpe til med å løfte opp små, mikroskopiske perler og  diverse. Denne vil klistre til seg gjenstanden og på den måten få gjenstanden på neglen. 

Trykk HER for å komme til artikkelen jeg bestilte.

Sponges
Jeg hadde aldri i verden klart å lage de røde og svarte neglene (som du kan finne HER) uten en svamp. Jeg trenger virkelig flere, og da tok jeg dagens mulighet til nettopp det. Sponges er genialt for dip-dye negler. 

Trykk HER for å komme til artikkelen jeg bestilte.

Fake nails
Alle liker vel lange negler? Løsnegler er også genialt for å teste ut den ideen du har i hodet, før du begynner på dine egne negler. Du sparer tid og du slipper muligens veldig mye søl.

Trykk HER for å komme til artikkelen jeg bestilte.

Caviar manicure
Ikke nødvendig, men pynter veldig mye opp! Små perler som virkelig gjør underverker på ethvert design. Jeg har en hvit fra før av, og jeg tror jeg aldri har fått så mange komplimenter for mine egne negler som når jeg bruker dette! Trykk HER for å komme til artikkelen jeg bestilte.

Latex tape
Du vet hvor irriterende det er når du bommer totalt med neglelakken og du sitter der med bomullspads og q-tips for å rette opp i skadene? Med flytende latex slipper du dette! Bare påfør et lite lag rundt neglen, legg lakken og riv av når du er ferdig. Smooth! Det er også forøvrig helt genialt om du skal legge dip-dye negler. For det, det er jammen meg mye søl! 

Trykk HER for å komme til artikkelen jeg bestilte.

Brush set
Med koster i mange forskjellige fasonger kan du bare velge og vrake hvordan du vil ha ditt design og hvordan du vil jobbe med det. En flat kost er også genial for å fjerne neglelakk helt innerst i mellom neglen og hudlaget. Også må jeg nesten nevne hvor stor bruk du vil ha av den lengste, tynne kosten. Genial om du vil ha striper! 

Trykk HER for å komme til artikkelen jeg bestilte.

Striping tape
Disse er helt perfekte for å få rette linjer. Noen kan du til og med bare ha der for å freshe opp designet. Hvem har sagt at det er bare neglelakk som kan brukes på neglene dine? Om jeg skal si det rett ut: det ser utrolig fresht og stilig ut om man tør å gjøre noe annet!  

Trykk HER for å komme til artikkelen jeg bestilte.

Dotting tools
Med dotting tools vil du få negler som ser ut som om de kommer rett fra en neglesalong! De kommer i forskjellige størrelser og du kan variere designene dine noe helt enormt. Dette er så absolutt et must. 

Trykk HER for å komme til artikkelen jeg bestilte.

Iselin Renée

18.01.2016 kl. 15:29
Så fine negler :)
Iselin Renée: Takk!

Janita

23.01.2016 kl. 16:40
Kjempe fine negler!

Skrev akkurat ett innlegg om negler, så er bare å ta en liten titt :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits