• 27.02.2016 kl. 11:41

Perfekte, velstelte negler

"Det er lov til å smøre litt tykt på i overskriften, er det ikke?"

Hei og god dag, kjære deg! 
Har du noensinne ønsket deg negler som på en profesjonell neglesalong? Men aner ikke hvor du skal starte? Her vil jeg gi deg noen råd, så håper jeg du får nytte ut av denne neglerutinen. 

1. Vasker hendene
Jeg liker alltid å være ren på hendene før jeg begynner med noe som helst når det kommer til negler. Hygiene er veldig viktig.

2. Fjerner neglelakken 
Jeg foretrekker å bruke en acetone-fri neglelakkfjerner, rett og slett av den enkle grunn av at dette er mer skånsomt for neglene, enn en med acetone. Noe jeg virkelig har merket er nødvendig om jeg vil ha sterke negler. I alle fall med så mange forskjellige negledesigns som jeg prøver ut, såpass ofte som jeg gjør.


3. Filer neglene
Når du filer - fil alltid i en retning. Aldri, aldri fil frem og tilbake! Dette vil skade neglene dine. ​I tillegg fjerner jeg skitt under neglene med denne filen.

4. Buffer
I og med at buffing kan skade neglene om du gjør dette for ofte, gjøres dette bare en gang for uken. Det en buffer gjør er å få dine negler til å skinne, bokstavelig talt.

5. Antibac
Siden jeg på neste punkt skal berøre neglebåndene, og det er viktig å være god på hygienen, liker jeg å ha en antibac-flaske stående. Bare sånn i tifelle. Om jeg er nazi på hygiene? Det kan godt hende, men det er bare positivt, vil jeg si.


6. Tar hånd om neglebåndene
Her vil det skje en hel del. Neglebåndene vil mykes opp for å kunne dytte dem nedover og eventuelt klippes over. Neglebånd og neglebiter som har fliset opp i kantene vil kuttes. Første punkt blir å myke opp neglebåndene. Her bruker jeg Burts Bees "Lemon Butter Cuticle Cream". Dette masseres inn i neglebåndene og selve negleoverflaten. I tillegg benytter jeg meg av TL Spa Design sin "Hydrating Cuticle Therapy Oil".

På neste punkt bruker jeg en "cuticle pusher" og dytter neglebåndene nedover. Jeg starter som regel øverst fra neglen og dytter alt ned. Ikke vær redd for å bruke litt makt, men heller ikke for mye. For å fjerne flisete negler, bruker jeg en "cuticle cutter"/"cuticle trimmer". Jeg fjerner neglebåndene som ca. en gang for uken.

7. Håndkrem
For en siste finish, tilføres en god håndkrem. Dette gir en fantastisk følelse av velvære.

8. Annet
* Om du tar oppvask for hånd, kan det være lurt å bruke hansker. Med hansker unngår du unødvendig slitasje. 
* Ridge Filler er også et fantastisk produkt. Du vet de rillene du muligens har på neglene? Med ridge filler slipper du disse og neglelakken setter seg bedre. I tillegg vil en Ridge Filler hjelpe deg med å unngå gule negler om vinteren. 

Mia

27.02.2016 kl. 12:36
Takk for tips :)
Mia: Selv takk for kommentar!

Irene

27.02.2016 kl. 12:45
Veldig fint innlegg :)

Ellers må jeg si at jeg syns du har en fin blogg :D

AnneAndersen

27.02.2016 kl. 13:55
Så fine tips :)

Nikita <3

27.02.2016 kl. 14:31
Herlig :D

Elise

27.02.2016 kl. 15:31
Bra tips! 😄 ha en fin kveld!

Mabr

27.02.2016 kl. 15:41
Takk for supre tips! :)
Fint innlegg<3
Rikke: Takker for det!:)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits