• 05.04.2017 kl. 12:16

Du blir feit av påskegodt

I de siste dagene har dagligvarekjedene satt ned prisen på smågodt, til tross for at de i fjor uttalte seg med at priskriger er de ferdige med. Nå er det nå en gang slik at dagligvarekjedene alltid har konkurrert om priser, og da spesielt under høytider. Media dekker så klart dette, for det er allemannseie å vite hvor man får de billigste tilbudene fra, og det er ikke til å legge under en stol at dette skaper klikk. Og klikk er noe alle nettaviser er opptatte av for å skape et levebrød for seg selv. For å skape et levebrød for seg selv, er man også avhengige av pluss-løsninger, men det er derimot en helt annen historie, som jeg ikke kommer til å gå innom nå.Nettavisen melder at kjeder som Rema 1000, Kiwi, Coops kjeder Extra og Obs har redusert prisene til 6,90 pr. hg. Noe som er en litt høyere pris enn fjoråret som var på 2,90 pr. hg. Det er fremdeles billig, men det er mulig at det ikke blir like mye hamstring i år som i fjor, men det får bare påska vise.

Om det derimot skjer, er flere bekymret for at du skal gå opp i vekt i påska. 

Men blir du virkelig feit av litt påskegodt?
Vi journalister skal få frem flere sider av samme sak, og går dermed til verks for å finne ut av hva som har blitt satt ned i pris. Vi finner ulike vinklinger, gjør research og finner gode intervjuobjekter. Denne påska har flere sunne påskevarer blitt satt ned i pris. 

Men ligger det i blodet til en nordmann å hamstre inn frukt og grønnsaker i stedet for godterier, og da spesielt i påska? Om det du vil er å handle inn påskegodt i stedet for mat, er dette helt og holdent opp til deg selv. Kan hende at blodsukkeret ditt svinger som en yo-yo i full fart, og du kjenner det på både humør og form. Men det er det ingen andre enn du som kan gjøre noe med. 

Det kan hende at du går litt opp i vekt i påska om du spiser deg fordervet på snop og annet digg, men mye av dette er faktisk vann som du lett går av deg igjen. Påska varer ikke så lenge, at det du går opp i vekt, forblir der. Om du derimot har lyst til å ha humøret og formen på plass, anbefales det at du går deg noen turer. Eventuelt en skitur på påskefjellet om været tillater det. Bli med barna dine å lek i snøen, eller spill fotball med dem om det ikke er snø. 

Det viktigste i påska er tross alt å ha det fint i lag med dem du er glad i.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits