• 20.04.2017 kl. 09:46

Så ærlig som det kan bli

God morgen!
// Innlegget er ikke sponset og inneholder råmateriale av egne meninger.

Akkurat nå sitter jeg og nipper til et glass med frossen frukt, melk og måltidserstatter med vaniljesmak fra Herbalife. Jeg vil komme med en grundigere omtale når jeg har fått prøvd ut litt mer. Akkurat nå har jeg en prøvepakke som jeg fikk i bursdagsgave fra min søster. Jeg er kritisk ut av en annen verden, men har ingenting i mot å prøve noe nytt. Dette vil være en ærlig, kritisk og en ikke sponset omtale. 


Jeg har hele tiden trodd at måltidserstattere er noe tull, og da spesielt drikke. Jeg har nå drukket meg mett på smoothie med måltidserstatter, men jeg er fremdeles skeptisk. Blir forbrenningen økt? Hva skjer når jeg begynner å spise fast føde til frokost igjen? Jeg kommer selvsagt til å variere fast føde, og disse erstatterne, da disse bare kommer til å bli brukt til frokost, og til nød de gangene om kveldene jeg ikke orker å vente to timer på å legge meg etter mat.


SÅ SUR: Jeg ser alltid så sur ut om morningen. Blir ikke mer ekte enn et ekte morratryne på blogger. Ikke har jeg prøvd å legge inn en innsats på å få bildet fint heller.

Det som skal være kjekt med måltidserstattere, er at man slipper å bruke mye tid på kjøkkenet. Spesielt greit for meg som vil ut å gjøre andre ting enn å stå på kjøkkenet, selv om det jo også er gøy til en viss grense om man har alt av utstyr på plass. Med dårlig tid blir det fort dårligere måltider som ikke metter lenge nok, som heller ikke er spesielt sunne. Med en måltidserstatter skal du visstnok få i deg i det minste et sunt og næringsrikt måltid om dagen, og det skal visstnok hjelpe på trøtthet og slapphet. Noe jeg håper det gjør, men det får tiden vise. I det minste får jeg i meg frokost og får en god start på dagen! Jeg har også i en periode bare spist et måltid om dagen, så det blir det en endring på nå, takk gud for det.

Men en ting har det definitivt gjort... og det er å ha satt fart på magen min... Ser deg senere!

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits