• 08.04.2017 kl. 13:59

Da var endelig kommentarfeltet oppe å går!

Jeg må utrette en stor takk til webdesigneren Kristine Valberg som står bak KvDesign. Hun hadde god tid til å hjelpe meg med alle spørsmålene jeg hadde til å få kommentarfeltet oppe å gå. Prøvde selv å se på kodene, men det er minimalt av forståelse jeg har for koding. Derfor er det greit å få hjelp av flinke folk som vet hva de driver med.

Det neste blir vel kanskje en header, men jeg liker godt bloggen slik den er nå. Fint å ikke være så mainstream heller. Selv om en header fint kan vise hva en blogg handler om. 

Siden til KvDesign finner du: HER 

 • 06.04.2017 kl. 14:22

Kjøp påskeegg til 13,- og ødelegg naturen


BILDEKILDE: Her

Påskekrigen er i full gang. Butikkene gikk ut og mente at de var ferdige med priskrig. Men hva har skjedd nå? 

Palmeolje-egg til 13,- for en pakke?! I tillegg skal de dumpes ned et par kroner til om bare noen dager? For meg som har vært student ved en folkehøgskole med fokus på fred og solidaritet, gremmes jeg. 

Hvorfor, bare hvorfor?

Jeg kommer aldri til å kjøpe disse eggene igjen, ikke bare ødelegger de regnskogen. De smaker høgg.

De uten palmeolje smaker ti ganger bedre. Sjokoladen smaker faktisk sjokolade og kremen inni egget, er mindre kvalmt enn det som er i de med palmeolje. For meg som bryr meg om naturen, som sorterer søpla og som lett spiser mat som har gått over utløpsdato, sier saken seg selv. Jeg kommer aldri til å kjøpe disse eggene igjen. Aldri. Da kjøper jeg egg som smaker godt, og som jeg kan spise med god samvittighet. For selv om jeg vil ned i vekt, er det fullt lovlig å kose seg med godis i påska. Men jeg ødelegger ikke regnskogen og fremtiden til mine eventuelle barn for det om!

 • 04.04.2017 kl. 22:30

God påske!

Dette er meg for tiden. Ser ikke ut som meg selv. Merkelig hva 13 ekstra kilo på kroppen gjør. Men hva gjør vel det? Det er påskeferie! Og endelig har jeg tid til sying og negledesign. Noe jeg skal gjøre i morgen. Er for støl til å dra på trening igjen. Restitusjon er også viktig, vet du!

 • 04.04.2017 kl. 16:35

Kjører i gang NÅ!

Bare en liten vennlig påminnelse om at live-sendingen er like rundt hjørnet.

Se den HER 


 

 • 04.04.2017 kl. 10:51

Still meg spørsmål på direkten!

...Eller bare kom innom og si hallo. Alltid trivelig det også. 

Jeg går LIVE for første gang. Og for de som vil være med på livesendingen kan du finne den her: 
TRYKK

Jeg går live 1700. Gleder meg til å se deg der! 
* En påminnelse kommer en halvtime før på bloggen.  

 • 21.05.2016 kl. 12:18

Henter inspirasjon

Når allting rundt deg spinner. Ikke bokstavelig talt, men det kjennes slik ut, er det et element som inspirerer meg. Som beroliger uansett omstendigheter. Noe som lever sitt helt eget liv. Noe som roer seg selv ned, uansett om det i det ene øyeblikket er i full storm. Det blir alltid rolig igjen, uansett om naturkreftene herjer. Mennesket selv er laget av det elementet, og det er ikke merkelig at det er noen som tror vi stammer fra havet når såpass mange prosent av kroppen bare er vann. 

Havet.
 

 • 20.05.2016 kl. 18:23

På tur i solrike Slovenia

Jeg er midt i en eksamensperiode og fikk det temmelig travelt da jeg plutselig skulle bli med til Slovenia. Jeg ble med min far i stedet for morchan, rett og slett av den grunn at vi har hatt et dødsfall i familien. Må sies at det føles temmelig feil å reise når noe slikt har skjedd, men hva skal man gjøre? Jeg stiller i alle fall opp, kan man si. Men reisen har fått meg til å jobbe på, det skal den ha. Jeg er nå helt ferdig med mine saker og skal kun lese pensum da jeg kommer tilbake til Trondheim. Jeg må jobbe med GGDTRD når jeg kommer hjem, og forhåpentligvis kommer neglevideoen som jeg har snakket så sykt mye om. At det går an? Jo, det gjør visst det. Men nå må jeg stikke, vi skal på middag og skal være utenfor 1850. 

For de som måtte lure: dette er en businessreise gjennom Bademiljø. 

Bildene er forresten fra en citytour vi var på. Plassen vi er på, har en veldig spennende historie. Det er jo også alltid greit å lære seg noe nytt! Kunnskap er makt, som man sier. 

 • 24.04.2016 kl. 18:07

Vi alle lever i vår egen tegneserie

Jeg har fått dilla på 2D! Jeg forestiller meg at jeg lever i en tegneserie og at jeg er min egen forfatter. Noe som vi jo alle er i våre egne liv. Jeg har fått tak i den kuleste tingen av de alle, og vil nok, når jeg får tid til det, presentere den på en god måte. Akkurat nå blir det en liten "sneakpeak"
Nå i det siste i min tegneserie, har jeg jobbet som et annet uvær med eksamen. Jeg hadde ikke forestilt meg i forrige uke at jeg ville komme så langt, i og med at jeg lå neddopet av morfin. Jeg har også meldt meg på et arrangement den 9. mai, hos Adressa via Girl Geek Dinners Trondheim, der jeg skal sitte i komiteen og hjelpe til med noen småtterier. Meldte meg på nå nylig, så vet ikke så mye enda, men det vil nok vise seg! Viktig å ta mulighetene som dukker opp, uansett hva det er. I tillegg høres Medieteknologi veldig spennende ut, som da blir temaet. 

Nå burde jeg gå tilbake til eksamen der jeg skal bruke pensum for å beskrive mitt arbeid med featurereportasjen. 

Ser deg senere! 

 • 17.08.2015 kl. 23:55

90-tallet i full fremmarsj

Anne Lise: "Ja.. du kan ta t-banen fra Stortinget også, som er rett oppi her"
Meg: "Ååh..Går det an? Hvor da? Jeg er vant med å ta den fra Jernbanetorget jeg, skjønner du"
Når man stopper på Stortinget hver dag for å på skolen!
Distré, jeg? Neida! 
Skulle ikke overraske meg om jeg glemmer å puste en gang, så ille er det altså. 


For en fin dag det har vært! Jeg, Guri og Anne Lise møttes for å "henge" litt sammen. Liker virkelig disse to frøknene altså, så mye latter og morsomme påfunn. Ahh, jeg elsker Oslo. Så mye enklere å få seg fra plass til plass, mer å finne på og det er rett og slett bare mye enklere å møte vennene sine. Altså, jeg synes bygda jeg kommer fra er ganske så grei også, men når man er ung så er det litt greit at ting skjer og at man ikke er nødt til å ta buss i en halvtime bare for å komme seg litt nærmere en eventuell kino eller et lite kjøpesenter. Eller i det hele tatt ha større muligheter for å reise kollektivt. Men nå burde jeg vel egentlig ta å legge meg... hva synes du om brillene mine egentlig og chokeren? Velkommen tilbake 90-tallet!

 • 16.08.2015 kl. 14:35

Planene for i dag

Hei og god morgen! Eller god dag burde jeg vel egentlig si? Jeg sov helt til 1230 i dag jeg gitt.. Men så var jeg også oppe til klokken 0500 i natt/dag. Hele LinkedIn-profilen hadde bestemt seg for å streike og slette seg selv. Så jeg var da nødt til å gjøre hele greia på nytt igjen. Det er jo også noe man bruker enormt med tid på, selv om man kanskje ikke skulle ha trodd det. Men nå er det i alle fall gjort, og den burde virkelig ikke slette seg selv igjen! Da flyr jeg vel på nærmeste vegg eller noe sånt... 


Men i alle fall.. Planene for i dag ser omtrent slik ut:

Blogge
Heysa´! Da var det gjort!

Legge inn en søknad hos RadioNova
Etter at jeg flyttet til Oslo har jeg oppdaget at jeg faktisk har lyst til å prøve meg på litt av hvert. Radio er noe som høres veldig spennende ut. Jeg ble i alle fall helt frelst da vi studentene fikk se en promoteringsvideo og ei dame der sa at hun egentlig var fryktelig sjenert, men at hun hev seg ut i det og har ikke angret et sekund. Jeg er jo egentlig temmelig sjenert jeg også, selv om man kanskje ikke skulle ha trodd det til tider.. eller jeg vet ikke hva folk ser og ikke, jeg. Jeg bare vet at jeg vil prøve meg på nye ting. Jeg vet også at jeg klarer å legge sjenertheten litt til side, men bruker det som en god egenskap fordi jeg blir mer ydmyk for andre. 

Legge inn en søknad hos Trønderbladet
Siden jeg jo skal hjem noen ganger uansett, så har jeg litt lyst til å sjekke om avisa der hjemme har plass til en student som allerede, etter første uken på skolen, brenner for journalistikkyrket. En student som gjerne vil forsøke og som jobber hardt, med sine ambisjoner og mål, som ikke er redd for en våkenatt. Jeg vil virkelig dette, så janteloven kan gå å legge seg. Jeg skal også legge til en søknad for lokalavisen, men det får bli i morgen. 

Joggetur 
Er det en ting jeg virkelig har oppdaget siden jeg ble helfrelst av trening og kosthold, så er det at hjernen min trenger at kroppen svetter. Ikke bare blir jeg gladere, jeg får også ting gjort lettere og kjappere. Treningen er jeg nødt til å ha, og vi går i mot den aller første ordentlige skoleuken. Jeg trenger å være opplagt. 

Mellommåltid

Takk og lov for søndagsåpne butikker, sier bare jeg! Nå får jeg også slått to fluer i samme smekk, fordi om jeg tar joggeturen oppover til campingen i nærheten, kan jeg kjøpe med meg en liten banan på veien hjem. 

Kåre vinner av forrige ukes utfordringer
Sommerkroppen 2016 går inn i sin siste uke, så dette blir den nest siste vinneren.  Kanskje kommer prosjektet tilbake senere, kanskje ikke. Vi får se. 

Legge ut neste ukes utfordringer
Burde jeg legge til noen flere utfordringer, mon tro? 

Middagstid
I går lagde jeg en røre med vegetar-"kjøttdeig" og denne burde jeg nok steke ferdig. I går ble det et veldig mislykket forsøk fordi de smuldret opp, vi prøver derfor ovnen i dag for å sjekke om det går i stedet. Jeg kommer ut med oppskrift den gangen jeg får til perfekte burgere. 

Moderator-jobb 
Tre ord: Jeg henger etter! Dette er jo et stort ansvar, også henger jeg etter... sukk.. Buksa er fra Floyd. Kjøpt på Grønland, i ett eller annet senter der... hahah, sorry, jeg husker ikke hva det heter. Men i alle fall. 49 kroner folkens, 49 kroner. Og Floyd er et utrolig bra merke, jeg har to utrolig fine selskapskjoler (omtrent 3000-4000,- tilsammen for kjolene) derfra som har holdt igjennom litt av hvert. Anbefales virkelig. 

 • 14.08.2015 kl. 21:45

Good times, yes

La meg få gjøre en lang historie kort: Maren ute på byen med lite søvn blir sjeldent et pent syn.

Jeg forstår bare ikke at det er folk som klarer å være med på alle fadderdagene og alle festene og fremdeles møte opp på skolen og se bra ut. Det er for meg helt uforståelig. På det siste døgnet har jeg kun fått fem timer søvn og jeg har vært på skolen i tre timer. Dette er som russetiden all over again. Jeg har jo, som dere kanskje har fått med dere, ikke vært så aktiv. Men i går tok kaken. Jeg tok ikke med meg alkohol og trodde at dette ville gå bra. Men folk er jo så snille og skjenker meg under bordet. Det ble en morsom kveld på karaokebar og jeg tror jeg med flere dessverre var en grunn til at en kar ble sparket ut derfra. Riktignok går det an å bli med på moroa, men når man er klengete så blir det bare nok.. Sorry altså! 

Så siden formen min var litt shabby så kan dere få et bilde av fineste Guri i stedet. Det er så morsomt å ha noen av sine beste venner i akkurat samme by. Møter denne jenta pluss ei til på mandag. Det blir kooos. Da tenkte vi å dra på Outland en tur først og deretter ta en kaffe eller en øl. Ja, takk - begge deler?
Bare et lite tips: veggisburgeren på Max er bare sååå god! 


Men nå skal jeg være flink og studere litt. Om det går da.. for øynene kjennes tunge, men ikke så tunge at jeg kommer til å sovne. Jaudamann.

 • 12.08.2015 kl. 22:47

Bygdadråk i storby´n

Prøv å gjett hvem som klarte å kare seg ut på en times joggetur i dag? Aye! Selv om jeg har spist uregelmessig i det siste og fikk sting for hver tiende meter. Burde virkelig begynne å spise oftere.. For nå kommer treningen til å bli veldig viktig. Slik at hjernen får roe seg ned litt.

Men nå begynner dere sikkert å bli litt lei av å se bilder fra rommet mitt hele tiden. Jeg har jo med meg kameraet hver dag, men jeg får på en måte aldri tid til å ta noen bilder der ute. Det skal jeg prøve å gjøre noe med, selv om ting går i en ubeskrivelig fart. Jeg har aldri vært borti lignende. Men bra for meg, for da får jeg meg hjem på besøk fortere. Ugh.. jeg tror jeg hyperventilerer. Heldigvis begynner vi senere på skolen i morgen, så får jeg tid til å våkne litt i morgen. For det kjennes at det trengs. Men i morgen er det fit for fight igjen. Da skal jeg også ut med faddergruppa, der vi er invitert på vorspiel hos noen, så senere ut på LaWo. Herlig, herlig.  


 • 11.08.2015 kl. 21:33

Alle med respekt for seg selv

Alle bloggere og journalister med respekt for seg selv skulle virkelig hatt et helt eget kontor. Man får så mye mer orden på tingene da. Og alle fortjener å ha det litt lettere i hverdagen. Jeg fant ut at det var på tide å lage sin egen lille arbeidskrok, som tenkt så gjort. Vi har jo egentlig fadderuke nå, men jeg har egentlig funnet ut at jeg ikke har tid til det eller økonomi for den saks skyld. Flere muligheter dukker opp hver dag så jeg føler ikke jeg har tid til å drikke alkohol. Det dukker uansett opp flere muligheter til akkurat det! Jeg har snart vært her en uke, men det føles ut som om jeg bare har vært her en dag! Så fort går det altså. Det kribler i hele kroppen! Tenk å få jobbe med dette? For en drøm! Vi hører spennende personer holde sine taler hver dag, og det har så vidt begynt. Jeg lever i en drømmeverden der jeg stadig strekker meg mot nye mål. Jeg tror jeg er en sånn person som hele tiden må ha noe nytt å strekke seg opp mot. Det føles litt tomt uten. Det beviste jo moderatorjobbene, vektnedgangen og veien ut av ensomheten allerede de gangene. Det var gøy der og da, men så dabbet det av. Selv om interessene fremdeles er der. Jeg må alltid ha noe nytt. Irriterende til tider? Tja, jo. Men er ikke vi alle litt slik da?  • 19.07.2015 kl. 14:13

Betydelig redusert

Prøv å gjett hvem som ikke klarte å la være alkoholen likevel? Ja, jeg må vel forsiktig reise den ene hånden i været, litt blygt. Men når det er drikkeleker, så, vel? det er jo litt morsomt da.

Det merkes at det er lenge siden man drakk sist, for å si det slik. Sist gang var vel rundt mai? Jeg er så heldig å aldri bli ordentlig fyllesyk, men sliten - det blir jeg! Så i dag skal jeg bare se på en film, og kose meg med noe varmt å drikke. Kakao frister virkelig. Krype under pleddet og bare sitte her i lag med Kim og Silje. Må beklage for ingen bilder fra gårsdagen, men jeg synes det alltid er litt flaut å ta frem kameraet, spesielt når det er mange nye folk tilstede. Og å presentere meg selv som en blogger. Vil også gjerne bli ordentlig kjent med folk før jeg presenterer dem for bloggen. Det er vel bare rett og rimelig, er det ikke? Men i alle fall: hele gjengen var jo rett og slett bare trivelige. Ble skikkelig godt tatt i mot. Og jeg kan vel med sikkerhet si at jeg gleder meg til å treffe dem igjen. Maren er i det søte hjørnet i dag, gitt. 


Antrekket mitt for gårsdagen var denne. Kanskje litt for classy, men det får så være.

 • 18.07.2015 kl. 13:00

Du er for stygg for å blogge

Det er vel ingen hemmelighet at de fleste tenåringsjenter drømmer om å ligge høyt oppe på lista. Selv er jeg så heldig å få ligge på den enda en gang i år, på grunn av mitt innlegg om "Store pupper eller flat mage?", du finner innlegget like under her. Men i alle fall. I over flere år så har det bevist seg at du er nødt til å ha utseendet med deg for å klatre oppover lista. Det nytter ikke hva du skriver om, bare så lenge du er fin å se på. Og skal du oppover, ja, da er du nødt til å provosere noe så til de grader. Eller å fortelle en hjerteskjærende historie. Dette blir vel som, ja, som det berømte uttrykket "å kaste stein i glasshus" - men det er ikke til å komme bort i fra at det faktisk er en sannhet i det. Eller, du kan jo skrive om nakenhet også, da kommer du langt opp. Så vil du ha en liste med bloggtips som faktisk funker? 

* Sett deg selv i en barbierolle
* Legg deg under kniven - husk at du aldri blir pen nok for bloggverdenen
* Skriv om alle dine one-night stands. Og har du ingen? Dikt opp noe. Bloggsamfunnet er fult av løgnere
* Kom med provoserende innlegg, dette kan være f.eks: "Pell deg bort fra stranden, du er for feit", "ble gravid som 13 -åring", og "slik går du ned 10 kg på en mnd!". 


Jeg så forresten et innlegg i en avis i går, der oppslaget var "*navn* raser mot bloggere: det er greit å være stygg". Og dette bragte frem blandete følelser. For hvem bestemmer egentlig hva som er stygt? For å være ærlig, så synes jeg at alle mennesker er vakre på sin egen måte. Og naturlig skjønnhet burde fremmes. Men hva skal man si da? Når det man møter er innsprøytinger av restylane, og flere operasjoner? Man får rollemodeller som Kim Kardashian og Megan Fox, og jeg tror ikke disse finnes naturlige for fem flate øre. Det er disse som blir sett på som de vakreste i verden.


Vi lever virkelig i en fuck´d-up world. 

 • 17.07.2015 kl. 19:11

Transformasjon

Nå sitter jeg hjemme og har allerede planer for morgendagen. Jeg må vel egentlig til å begynne med å pakke, for i morgen blir det grillmat! Drar muligens allerede i kveld. Dette blir jo bare koselig! Jeg har sjampinjongene mine og er nå snart ferdig med mine kikertburgere. Tar muligens med meg litt salat også. Er det en ting som har kommet etter å ha blitt en vegetarianer er det større matglede. Veggisburgere er jo bare så godt! Og man kan jo lage det av så mye. Trenger heller ikke å ha dårlig samvittighet for det man spiser, for det er både miljøvennlig, dyrevennlig og sunt. Så spiser nesten til jeg sprekker, eheh. Men likevel så går jeg ikke opp i vekt eller cm, men heller ned. Har gått ned 2cm rundt magen på bare kort stund.. 77cm! Det vil da si at jeg mangler rundt 7-10 cm før jeg ser meg fornøyd. Men ser meg fornøyd? Synes det blir så feil å skrive, for dette har jo blitt en livsstil, og en livsstil kutter man vel ikke bare bort, gjør man vel? Korsettet mitt har også kommet! Bestilte det fra Illusion på begynnelsen av denne uken, og snaker om fortgang! Kan ikke skjule at dette er en selvtillitsboost. Man blir jo så rak i ryggen (sitter alltid krumbøyd, noe som virkelig ikke er bra) og får en god holdning. 

 • 16.07.2015 kl. 18:49

Brand new

Du vet de gangene man føler seg som en helt ny person? Og man føler seg på en måte mye sterkere? Den kan komme av så mangt og meget, men den er god, det er i alle fall sikkert Jeg føler meg akkurat slik nå. Hvorfor? Jeg aner faktisk ikke. Men jeg er nå skikkelig langhåra og har for første gang på lang tid, virkelig fint hår. Har hår virkelig så mye å si på hvordan man føler seg? Vel, jeg må vel si ja på dette. Det har veldig mye å si. I alle fall for meg. Har jeg blitt i overkant rosa? Jeg var da ikke slik for bare to år siden? Da visste jeg nesten ikke bak frem på en foundationkost engang. Er det bare på grunn av økt selvtillit på grunn av vektnedgang? For en ting er sikkert, jeg lar meg selv få lov til å få føle meg pen nå. Og jeg synes det er morsomt, i stedet for et stort slit. For ja, det var bare et slit før i tiden. Så klart var jo interessen der, men det var bare et stort ork. Hvorfor skulle jeg? Når alle de rundt meg var penere enn meg uansett? Men jeg føler meg pen, og jeg vil la meg selv få lov til å føle meg pen også. Det er virkelig på tide. 
Nytt fra BliVakker. 

 • 27.06.2015 kl. 18:49

Snakkes i Mallorca!Akkurat nå sitter jeg og mitt reisefølge utenfor Simply & Good på Værnes flyplass og venter på boardingen som starter 1905. Vi har vært her en del timer nå og gleder oss masse til å reise til sydeligere strøk. Det blir litt godt det kjenner jeg. Men vet du hva jeg våknet opp til? Solskinn! I Trøndelag! Jøss, ser ut som om mine medtrøndere også, endelig, får en sommer. Men vi kommer til å få det varmest likevel, mwohahah! Håper bare ikke det blir ulidelig varmt. Jaja, vi snakkes når vi kommer frem!  • 23.05.2015 kl. 21:59

This time I think I'm falling in loveDu vet de gangene man bare smiler som en annen tosk, uten at det er noe å smile av? Man bare smiler for seg selv, og ser rimelig idiotisk ut. Takk og lov for at jeg ikke er ute i kveld, sier bare jeg! For akkurat slik har jeg det nå. Jeg går rundt og smiler, og ler hjertelig av mine egne tanker. Hva i huleste er det som skjer med meg? Har jeg blitt gal? Maren has turned koko! Noe må det da være, for det er lenge siden jeg har vært så rar som dette. Altså, rar og litt spesiell har jeg alltid vært, men dette er virkelig... hva skal jeg si? Jeg vet ikke. Jeg bare vet at jeg elsker dette. 

I morgen drar jeg på overnatting, så jeg burde ta å pakke bagen. Det blir nok tid til det i morgen også, så det haster ikke så mye. Drar ikke før i tolvtiden, men godt å ha litt tid på seg også. Så får vi se da, om det blir pakking eller å fortsette å se på Eurovision. Rekker sikkert begge. Tror jeg stresser unødvendig akkurat nå. 

 • 10.05.2015 kl. 19:35

Fullt hus med 50årsdag

I dag har vi hatt selskap i hus, for i går fylte en fyr 50 år. En kar som jeg er veldig glad i, en arbeidsvillig og trivelig kar - en kar som jeg er så heldig å få kunne kalle min far. Tenk det, pappa? 50 år! Jeg begynner selv å kjenne det på kroppen, begynner jeg virkelig å bli så gammel? For du og mamma var jo ikke så gamle når dere fikk meg. Du var 28 og mamma var 20. Har visst ikke kommet så langt som det dere hadde gjort på min alder. Det setter ting litt i perspektiv. Dere har vært ett flott lag opp igjennom tidene, der dere fostret opp meg og min bror, og til tider mine to halvsøsken (som jeg gjerne liker å kalle hele). Jeg er oppriktig glad i deg, og du har lært meg mye. Vi er også så like. Vi tror det beste om folk, helt til det motsatte er bevist, og vi gir gjerne en sjanse ekstra, helt til det til slutt sier stopp. Og for å ikke snakke om utseende! For vi kan fort se at vi er i slekt. 

Jeg er glad i deg, jeg, pappa. 
Måtte du leve i 50+ år til!
Ikke alle som var like våkne hele tiden... Glad i deg også, brochan! 

 • 09.05.2015 kl. 18:15

Mine geniale bildeserier

Her hos familien Helgemo blir det nå grilling, og i den anledning vil jeg komme med en vegetarvennlig oppskrift for dere, som passer perfekt til nettopp grilling. Men i mens vi venter så tenkte jeg at vi kunne ta et lite tilbakeblikk til 2013. Et år der jeg var veldig inspirert av Sisteplass, og fant ut at det å lage bildeserier - jo det var utrolig morsomt! 

 • 07.05.2015 kl. 22:28

Jente i vinden

Heisann! Ble en litt sen oppdatering dette, men har vært på besøk og nettopp hatt besøk, og da vil ikke det første jeg gjør være å ta opp dataen og blogge, glemte vel også mer eller mindre igjen tiden. Men hei, det er koselig å "se" dere igjen! Jeg må også utrette en takk, for jeg er så vanvittig takknemlig. Det er så utrolig koselig å bli kjent med flere (hei, Kuklinski!), at flere tar kontakt på Facebook, at jeg hører fra dere folk jeg har kontakt med irl, at jeg gjør en god jobb og at dere faktisk er her inne. Jeg synes det bare er så sprøtt. I det siste har også lesertallene økt, og jeg synes det er litt surrealistisk jeg egentlig. At lille meg kan få så mye positiv oppmerksomhet. Jeg blir rørt helt til innerst av hjerterota! Og dere? Rop ut i kommentarfeltet om hva dere ønsker å lese mer om! Trening, osv, vil være litt vanskelig nå i russetida, men det kommer jo en dag etter der også. Vil dere ha mer om hvordan det går for meg å bli en vegeterianer? Treningsmotivasjon? Morsomme videoer? Tips til forskjellige? Selvhjelpsguider? Afrika? For meg kribler det etter å skrive om alt, men det er jo på en måte dere som er "brukergruppen", mens jeg er bedriften som produserer. Merkelig sammenligning, men er ikke det litt slik det er da? 

Men ja, gi livstegn.


 • 10.03.2015 kl. 22:36

Jeg elsker deg

Heisann og god kveld! Jeg må få takke for alle fine kommentarer i forrige blogginnlegg. Jeg har lest alle og takket i mitt stille sinn for at jeg har dere. Nå kan jeg forstå hvordan andre bloggere sier at leserne blir som venner. For flotte kommentarer som får en til å tenke over saker og ting, er noe alle kan trenge! Dere er så flotte, omtenksomme og kloke. Og selv om det høres merkelig ut, så hadde jeg om jeg hadde kunnet, gitt dere en klem alle som en. Fra å gå fra alvorlig og snakkesalig om hvordan synet mitt på kroppens endringer i går, går jeg nå over til noe helt annet: nemlig en som jeg elsker over alt på jord. Blir vel riktignok mer som et hverdagsinnlegg. For i kveld er jeg hjemme i hjembygda siden vi har avspasering i morgen. Etter en lang busstur og en biltur på en halvtime, var det godt å kunne få komme hjem til mine kjære. Både familie og hunder. Hver gang jeg kommer hjem kommer de to firbeinte og smiler mot meg - det er et syn jeg gleder meg til hver gang. Og den som sier at dyr ikke har følelser, kan bare gå og legge seg, eller å ta seg en bolle om det heller frister (og jeg må si at jeg er veldig snill siden jeg gir dere et slikt valg). Så ja, kvelden har bare gått til å få hundehår i kjeften og musikk. Jeg er så glad i denne hunden, han heter Dino forresten. Han var litt sliten på dette bildet, stakkar. Men jeg kan sikkert gi dere bedre bilder av begge hundene om det er til interesse. Men av og til skulle jeg ønske at hunder kunne snakke. Det hadde vært så genialt å kunne utveksle noen ord med dem. Lurer på hvordan samtalene hadde utartet seg da.. for de er jo riktignok noen kloke dyr. For de åpner jo opp dører, stikker av, klarer å komme hjem på egen hånd, leser kroppspråk, ja.. Det kan vel ikke bare være jeg som har opplevd at når man er trist så kommer hunden til deg og vil på en måte trøste? Noen som har hørt om dyrekommunikasjon forresten? Telepati? • 09.03.2015 kl. 18:47

Stygg vs pen

Ok, sorry folkens men nå kommer det et skikkelig klageinnlegg her. Jeg har jo tross alt en slik blogg som jeg har, og jeg har til og med stilt meg 2 (!) ganger i bikini for å vise fremgangen på bloggen, så jeg fortsetter å blottlegge meg selv. Alt er ikke bare rosenrødt når det kommer til å omlegge livstilen som jeg har gjort det siste året. I det siste har jeg hatt så mange tilbakefall og jeg daffer av for mye i sofakroken. Hva er det som skjer med meg?  Jeg skulle ønske jeg var i mål nå. Men jeg er så sliten, så sliten. Men kanskje det ikke er for ille likevel? For jeg er jo noen ganger for uken på trening, prøver i det minste på i alle fall en. Og jeg spiser vel sunt regelmessig. Men denne helgen, den var ille... Jeg gidder rett og slett ikke. Og samtidig er sommerkroppen 2015 i hodet. Jeg skulle gjerne vært som en supermodell. Eller oppnå min personlige drømmekropp, for en supermodell blir jeg aldri. Riktignok synes jeg at jeg er penere å se på nå enn for 24 kg siden. Det synes andre også. For 24 kg siden fikk jeg aldri kommentarer på at jeg var pen. Aldri noe om utseende, kanskje bortsett i fra rumpa mi som alltid har vært stor. Nå derimot får jeg støtt og stadig kommentarer på at jeg ser bra ut og har blitt skikkelig pen. Hva skal jeg si om det? Jeg føler meg jo som samme Maren (bortsett fra at jeg nok har blitt litt mer moden og positivt innstilt) og jeg ser egentlig ikke de helt store forskjellene i speilet. Men på bilder (for eksempel det blogginnlegget om 2012 vs 2015) ser jeg virkelig en enorm forskjell! Det er jo forsåvidt en positiv forskjell. Men var jeg virkelig stygg som større? Blir vel som en dude sa en gang "hun er for feit og stygg" og hva er jeg nå? "tynnfeit og middels"? Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, men gurimalla så godt det er å få det nedskrevet!


Feit og stygg?

Nei, men altså jeg har tro på at jeg kan klare det. Jeg må bare få humøret på plass igjen og få slappet litt av. Og det som er så rart er at jeg ikke helt vet hva humørskiftingen kommer av heller (eller jeg vet det egentlig, fikk meg en liten skuffelse men vi får se om det blir noe likevel neste uke. Det er jo ikke sikkert at det får et negativt utslag. Jeg tar virkelig sorgene på forskudd... men jeg gledet meg så mye. Nei, vi får se om sommeren blir slik som jeg vil ha den, om jeg blir noe penere eller om jeg blir styggere i stedet.

Men ja, haha, da har dere sikkert blitt litt bedre kjent med meg på denne måten også. Jaudamann.  

Maren over og ut!  

 

 • 07.03.2015 kl. 20:26

En gammel og sliten mercedes

Det er nettopp det jeg føler meg som akkurat nå! En gammel og sliten mercedes uten turbo. Føles ut som om det har gått en uke, men egentlig så har det bare gått ett døgn. Begynte i går med en intensiv treningsøkt (30 min tredemølle, 25 min spinning, 10 min roing, litt styrke: 3 min "lårknuseren" og Leg Press 10x5 reps). Etter treningen var det rett i dusjen så rekke et tog for å hjelpe ei venninne av meg med kioskutsalg der jeg ble satt til å lage nachos. Og i dag har jeg revet ned vegger, vasket og revet opp gulv. Så i dag er jeg sliten. Men i morgen skal jeg gi dere månedens vektmåling med bilder og måltidsplan! Gleder meg til å oppdatere dere, men akkurat nå vil jeg bare begrave med i sørlandschipsbollen min og se på søppel-TV, det har jeg vel fortjent? 

Gjerne kommenter så stikker jeg en liten tur innom deres blogg også - koselig for meg å se hvem som er mine lesere og å kunne lese om deres liv også. Vil veldig gjerne bli bedre kjent med dere.:)

 

 • 05.03.2015 kl. 23:16

De små grå vender tilbake

Hallo, hallo!

Jeg har da blitt klokere (gratulerer til meg) - de små grå begynner å virke igjen! NKH ga meg en dytt i riktig retning. Dette kan vi like! Det blir nok til at jeg søker som journalist, så får vi se hvordan det går. Det er aldri dumt å prøve lykken uansett hvor man er i livet. Ingenting er sikkert, men det skader da vel ikke å prøve? For jeg liker jo å skrive, og det har jeg alltid gjort. Jeg er nysgjerrig av natur og elsker egentlig å være sosial.. Så jeg er spent og krysser fingrene for min egen del.

Jeg tok meg også likeså greit en tur innom en eksotisk matbutikk i dag og handlet inn litt lørdagsgodt til meg selv! Godt med noe litt utenom det vanlige. Bestemte meg for en eske med herlige Turkish Delight, og disse er jo egentlig kjempe gode! Men er det noen som vet hvor mange kalorier det er i en slik? Og hva er det egentlig? Kjennes ut som såpe i konsistens, og kan lukte som det - eller lukter det såpe fordi jeg fikk prøve en parfyme på hendene? Veldig god lukt, men snakk om å være sterk! Så i dag har alt jeg har spist gitt meg assosiasjoner til såpe. Føler meg ren både utvendig og innvendig nå!

Nei, god natt da alle søte! 

 • 22.12.2014 kl. 15:17

Jeg burde kanskje komme tilbake

Long time, no see. Her står Disturbed på for full guffe mens TV'n står på og jeg forsøker å blogge. Jeg burde kanskje være ærlig og si hvordan det faktisk står til på min kant. Men hvordan skal jeg få til det? Når musikken står i stil med tankene mine? Jeg har til og med tatt fri fra all moderatorarbeid. Denne uka har vært som et sant helvete. Jeg skulle ønske det ikke var på denne måten, det skulle jeg virkelig. Men noen ganger må man bare gjøre ting man egentlig ikke vil, for å skåne den andre og selv få et avbrekk. Jeg hemmeligholder kanskje en del nå, men det får bare være på denne måten. Men en ting kan jeg si, til dere som fremdeles er innom denne bloggen: uansett hvordan ting er rundt meg nå, skal jeg forsøke å blogge, Jeg har vært for daff på dette nå. Jeg har til og med latt meg selv forfalle med å ikke bry meg en dritt om trening eller kosthold. Det har vært så ille at jeg ikke har spist og i stedet for vanlig mat, så har jeg proppet i meg fullt av potetgull og sjokolade. Jeg har virkelig latt meg selv forfalle. Og det er ikke noe pent syn. Men nå burde jeg kanskje prøve å løfte meg selv opp fra asken. Stige opp fra asken som en fugl føniks. Men om det blir blogging i form av trening og kosthold nå - det tviler jeg sterkt på, dessverre. Eller kanskje det er akkurat det jeg skal gjøre nå? For å komme tilbake til hvordan jeg var? Utløse en del endorfiner i form av trening og forsøke å få frem et smil?

Men altså, nå mørklegger jeg kanskje alt. Det er jo snart jul, jeg har møtt gode venner og vært i familieselskap og vært i kirken to ganger for å synge inn julen. Det var jo koselig. Jeg har også fått møtt mitt kjære tantebarn, søteste lille Sondre.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits