• 10.03.2015 kl. 22:36

Jeg elsker deg

Heisann og god kveld! Jeg må få takke for alle fine kommentarer i forrige blogginnlegg. Jeg har lest alle og takket i mitt stille sinn for at jeg har dere. Nå kan jeg forstå hvordan andre bloggere sier at leserne blir som venner. For flotte kommentarer som får en til å tenke over saker og ting, er noe alle kan trenge! Dere er så flotte, omtenksomme og kloke. Og selv om det høres merkelig ut, så hadde jeg om jeg hadde kunnet, gitt dere en klem alle som en. Fra å gå fra alvorlig og snakkesalig om hvordan synet mitt på kroppens endringer i går, går jeg nå over til noe helt annet: nemlig en som jeg elsker over alt på jord. Blir vel riktignok mer som et hverdagsinnlegg. For i kveld er jeg hjemme i hjembygda siden vi har avspasering i morgen. Etter en lang busstur og en biltur på en halvtime, var det godt å kunne få komme hjem til mine kjære. Både familie og hunder. Hver gang jeg kommer hjem kommer de to firbeinte og smiler mot meg - det er et syn jeg gleder meg til hver gang. Og den som sier at dyr ikke har følelser, kan bare gå og legge seg, eller å ta seg en bolle om det heller frister (og jeg må si at jeg er veldig snill siden jeg gir dere et slikt valg). Så ja, kvelden har bare gått til å få hundehår i kjeften og musikk. Jeg er så glad i denne hunden, han heter Dino forresten. Han var litt sliten på dette bildet, stakkar. Men jeg kan sikkert gi dere bedre bilder av begge hundene om det er til interesse. Men av og til skulle jeg ønske at hunder kunne snakke. Det hadde vært så genialt å kunne utveksle noen ord med dem. Lurer på hvordan samtalene hadde utartet seg da.. for de er jo riktignok noen kloke dyr. For de åpner jo opp dører, stikker av, klarer å komme hjem på egen hånd, leser kroppspråk, ja.. Det kan vel ikke bare være jeg som har opplevd at når man er trist så kommer hunden til deg og vil på en måte trøste? Noen som har hørt om dyrekommunikasjon forresten? Telepati?  • 09.03.2015 kl. 18:47

Stygg vs pen

Ok, sorry folkens men nå kommer det et skikkelig klageinnlegg her. Jeg har jo tross alt en slik blogg som jeg har, og jeg har til og med stilt meg 2 (!) ganger i bikini for å vise fremgangen på bloggen, så jeg fortsetter å blottlegge meg selv. Alt er ikke bare rosenrødt når det kommer til å omlegge livstilen som jeg har gjort det siste året. I det siste har jeg hatt så mange tilbakefall og jeg daffer av for mye i sofakroken. Hva er det som skjer med meg?  Jeg skulle ønske jeg var i mål nå. Men jeg er så sliten, så sliten. Men kanskje det ikke er for ille likevel? For jeg er jo noen ganger for uken på trening, prøver i det minste på i alle fall en. Og jeg spiser vel sunt regelmessig. Men denne helgen, den var ille... Jeg gidder rett og slett ikke. Og samtidig er sommerkroppen 2015 i hodet. Jeg skulle gjerne vært som en supermodell. Eller oppnå min personlige drømmekropp, for en supermodell blir jeg aldri. Riktignok synes jeg at jeg er penere å se på nå enn for 24 kg siden. Det synes andre også. For 24 kg siden fikk jeg aldri kommentarer på at jeg var pen. Aldri noe om utseende, kanskje bortsett i fra rumpa mi som alltid har vært stor. Nå derimot får jeg støtt og stadig kommentarer på at jeg ser bra ut og har blitt skikkelig pen. Hva skal jeg si om det? Jeg føler meg jo som samme Maren (bortsett fra at jeg nok har blitt litt mer moden og positivt innstilt) og jeg ser egentlig ikke de helt store forskjellene i speilet. Men på bilder (for eksempel det blogginnlegget om 2012 vs 2015) ser jeg virkelig en enorm forskjell! Det er jo forsåvidt en positiv forskjell. Men var jeg virkelig stygg som større? Blir vel som en dude sa en gang "hun er for feit og stygg" og hva er jeg nå? "tynnfeit og middels"? Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, men gurimalla så godt det er å få det nedskrevet!


Feit og stygg?

Nei, men altså jeg har tro på at jeg kan klare det. Jeg må bare få humøret på plass igjen og få slappet litt av. Og det som er så rart er at jeg ikke helt vet hva humørskiftingen kommer av heller (eller jeg vet det egentlig, fikk meg en liten skuffelse men vi får se om det blir noe likevel neste uke. Det er jo ikke sikkert at det får et negativt utslag. Jeg tar virkelig sorgene på forskudd... men jeg gledet meg så mye. Nei, vi får se om sommeren blir slik som jeg vil ha den, om jeg blir noe penere eller om jeg blir styggere i stedet.

Men ja, haha, da har dere sikkert blitt litt bedre kjent med meg på denne måten også. Jaudamann.  

Maren over og ut!  

 

  • 08.03.2015 kl. 19:59

Månedens vektmålingEr det bare meg, eller ser jeg mer trent ut i forrige måned? Huff, huff.. Men cm er cm!

Antall cm rundt...

Høyre overarm: 30,2
Venstre overarm: 31
Midje: 76
Mage: 81,5
Rumpe: 99
Høyre lår: 60
Venstre lår: 60,5
Antall kg: 64 

Forrige måned: 

Antall cm rundt...
Høyre overarm: 31,5
Venstre overarm: 31
Midje: 77
Mage: 83
Rumpe: 99
Høyre lår: 60
Venstre lår: 61
Antall kg: 64

Kanskje ikke helt de store forskjellene, men ned er ned!


#fitness #vektnedgang #kosthold #trening #fremgang

  

  • 08.03.2015 kl. 15:12

Makeup & nails inspoHeisann! Hva er vel en bedre måte å benytte noen timer av søndagen i sofaen med inspirasjonbilder? Kanskje man da også får noen ideer til neste ukes outfit? I alle fall finnes det masse fint der ute, og mange flinke folk! Dette er noe av det jeg fant, og jeg må si at jeg falt pladask. 

Men nå stikker jeg på svømming, ha en ellers strålende søndag, folkens! 

  • 08.03.2015 kl. 12:12

Måltidsplan - gå ned i vekt (II)

Ukens måltidsplan kan godt passe for den som er den litt mer travle, siden menyen ikke krever så mye ekstra tid på kjøkkenet, men som likevel er god og gir energi.


Frokost: Et glass med melk og to brødskiver med to skiver kokt skinke og to skiver lettere Jarlsberg, toppet med tomat. 
To brødskiver: 189 kcal
2 skiver lettere Jarlsberg: 80 kcal
2 skiver kokt skinke: 48 kcal
2 skiver tomat: 7 kcal
Et glass melk: 92 kcal
Til sammen: 416 kcal


Lunsj: Fiskesandwich med egg
1 skive brød: 95 kcal
1 egg: 92 kcal
1 Lofoten grov fiskeburger, 80% fisk: 134 kcal 
Løk, tomat og salat: ca. 20 kcal
Til sammen: 341 kcalMiddag: Stekt fisk med diverse krydderier, en porsjon villris og litt pesto (ca. 100 kcal pr spiseskje - brukes derfor med måtehold)
Fisken jeg brukte var sei som inneholder 69kcal pr 100gram.
Villris er sunnere og mindre kaloririk enn f.eks. jasminris. La oss si at en porsjon med kokt villris veier 66gram, da vil denne inneholde 137kcal. Jasminris vil ha hele 238 kcal med samme mengde. Noe som utgjør ca. 100(!) kalorier.

Tilfør gjerne salat om du føler for det! 


Kveldsmat: En porsjon havregrøt med en ss bringebærsyltetøy og nøtter
Havregrøt, 40 gram: 146kcal
SS bringebærsyltetøy: 16 kcal
Nøtter: Uvisst, men ikke overdriv. Det er veldig mange kalorier i 100 gram nøtter.
Til sammen: 162. Med nøtter kan vi fort plusse på omkring 50-100 ekstra
 


 #kosthold #kostholdsplan #mat #trening #vekt #vektnedgang #sunn #lettvint

  • 07.03.2015 kl. 20:26

En gammel og sliten mercedes

Det er nettopp det jeg føler meg som akkurat nå! En gammel og sliten mercedes uten turbo. Føles ut som om det har gått en uke, men egentlig så har det bare gått ett døgn. Begynte i går med en intensiv treningsøkt (30 min tredemølle, 25 min spinning, 10 min roing, litt styrke: 3 min "lårknuseren" og Leg Press 10x5 reps). Etter treningen var det rett i dusjen så rekke et tog for å hjelpe ei venninne av meg med kioskutsalg der jeg ble satt til å lage nachos. Og i dag har jeg revet ned vegger, vasket og revet opp gulv. Så i dag er jeg sliten. Men i morgen skal jeg gi dere månedens vektmåling med bilder og måltidsplan! Gleder meg til å oppdatere dere, men akkurat nå vil jeg bare begrave med i sørlandschipsbollen min og se på søppel-TV, det har jeg vel fortjent? 

Gjerne kommenter så stikker jeg en liten tur innom deres blogg også - koselig for meg å se hvem som er mine lesere og å kunne lese om deres liv også. Vil veldig gjerne bli bedre kjent med dere.:)

 

  • 05.03.2015 kl. 23:16

De små grå vender tilbake

Hallo, hallo!

Jeg har da blitt klokere (gratulerer til meg) - de små grå begynner å virke igjen! NKH ga meg en dytt i riktig retning. Dette kan vi like! Det blir nok til at jeg søker som journalist, så får vi se hvordan det går. Det er aldri dumt å prøve lykken uansett hvor man er i livet. Ingenting er sikkert, men det skader da vel ikke å prøve? For jeg liker jo å skrive, og det har jeg alltid gjort. Jeg er nysgjerrig av natur og elsker egentlig å være sosial.. Så jeg er spent og krysser fingrene for min egen del.

Jeg tok meg også likeså greit en tur innom en eksotisk matbutikk i dag og handlet inn litt lørdagsgodt til meg selv! Godt med noe litt utenom det vanlige. Bestemte meg for en eske med herlige Turkish Delight, og disse er jo egentlig kjempe gode! Men er det noen som vet hvor mange kalorier det er i en slik? Og hva er det egentlig? Kjennes ut som såpe i konsistens, og kan lukte som det - eller lukter det såpe fordi jeg fikk prøve en parfyme på hendene? Veldig god lukt, men snakk om å være sterk! Så i dag har alt jeg har spist gitt meg assosiasjoner til såpe. Føler meg ren både utvendig og innvendig nå!

Nei, god natt da alle søte! 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits