• 24.04.2016 kl. 18:07

Vi alle lever i vår egen tegneserie

Jeg har fått dilla på 2D! Jeg forestiller meg at jeg lever i en tegneserie og at jeg er min egen forfatter. Noe som vi jo alle er i våre egne liv. Jeg har fått tak i den kuleste tingen av de alle, og vil nok, når jeg får tid til det, presentere den på en god måte. Akkurat nå blir det en liten "sneakpeak"
Nå i det siste i min tegneserie, har jeg jobbet som et annet uvær med eksamen. Jeg hadde ikke forestilt meg i forrige uke at jeg ville komme så langt, i og med at jeg lå neddopet av morfin. Jeg har også meldt meg på et arrangement den 9. mai, hos Adressa via Girl Geek Dinners Trondheim, der jeg skal sitte i komiteen og hjelpe til med noen småtterier. Meldte meg på nå nylig, så vet ikke så mye enda, men det vil nok vise seg! Viktig å ta mulighetene som dukker opp, uansett hva det er. I tillegg høres Medieteknologi veldig spennende ut, som da blir temaet. 

Nå burde jeg gå tilbake til eksamen der jeg skal bruke pensum for å beskrive mitt arbeid med featurereportasjen. 

Ser deg senere! 

  • 11.04.2016 kl. 20:24

Blue gradient - Nailart DIY

God dag, god dag! Er du klar for en ny negledesign-post? 

Denne gangen hadde jeg besøk av ei god venninne så vi satt på gulvet og lakkerte neglene. Det ble faktisk til at vi hadde helt like negler en stund, og det var
jo virkelig koselig. Da ser man jo virkelig at man er venner! Er virkelig ingen tvil. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeg har forelsket meg i blåfargene til OPI. Da spesielt den turkise du ser nedenunder her "This Color´s Making Waves". I lag med "Blue my Mind" er den bare helt fantastisk. Den er litt tynn, så du vil trenge flere lag. Annet enn det er den helskjønn. La oss ta det steg for steg. 

Over, fra venstre: "This Color´s Making Waves", "Blue my Mind", "JY" (en liquid tape), en svamp for å få effekten. 
Alt kjøpt fra eBay. HER, HERHER og HER 1. Neglepleie
Du gjør lurt i å pleie neglene og neglebånd før du fortsetter med neglelakk. Ikke bare gjør dette veldig godt for sjela, det gjør også neglene beredte til å ta i mot kjemikalene. 

LES OGSÅ: Perfekte, velstelte negler (guide)

Basecoat
2. Selv lakkerte jeg neglene med ett lag hvit neglelakk. Dette for å la blåfargene feste seg bedre. La tørke. 

Unngå unødvendig søl
3. 
Legg et lag med liquid tape rundt neglen. Tenk over hvor mye du trenger, alt ettersom hvor stor svampen din er, osv. 
Dette burde tørke før du går videre til neste steg. 

Svampetid
4. Ta svampen. Legg noen strøk på denne med de to fargene. De skal berøre hverandre. Og det gjør absolutt ingenting om de går litt over hverandre. Før det har tørket, tar du svampen og lar den gli over neglene. 

Pinsetten er din beste venn
5. Ta pinsetten og fjern den tørkede tapen. 

La tørke. Nyt ditt resultat. 


Jeg vet ikke om det er noen som husker at jeg tidligere har skrevet om at jeg bestilte en tripod for filming? Vel, jeg mottok den. Men den passet dessverre ikke til mitt kamera. Den skuffelsen! Men det er vel den risikoen man tar med eBay. Men da prøver man bare igjen! Dette skal bli til en videoblogg! 

Nå skal jeg spise litt mat, skrive en featurereportasje og planlegge spørsmål til et portrettintervju jeg skal ha på fredag. Håper det blir fint vær! 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits