• 23.05.2015 kl. 21:59

This time I think I'm falling in loveDu vet de gangene man bare smiler som en annen tosk, uten at det er noe å smile av? Man bare smiler for seg selv, og ser rimelig idiotisk ut. Takk og lov for at jeg ikke er ute i kveld, sier bare jeg! For akkurat slik har jeg det nå. Jeg går rundt og smiler, og ler hjertelig av mine egne tanker. Hva i huleste er det som skjer med meg? Har jeg blitt gal? Maren has turned koko! Noe må det da være, for det er lenge siden jeg har vært så rar som dette. Altså, rar og litt spesiell har jeg alltid vært, men dette er virkelig... hva skal jeg si? Jeg vet ikke. Jeg bare vet at jeg elsker dette. 

I morgen drar jeg på overnatting, så jeg burde ta å pakke bagen. Det blir nok tid til det i morgen også, så det haster ikke så mye. Drar ikke før i tolvtiden, men godt å ha litt tid på seg også. Så får vi se da, om det blir pakking eller å fortsette å se på Eurovision. Rekker sikkert begge. Tror jeg stresser unødvendig akkurat nå. 

  • 10.05.2015 kl. 19:35

Fullt hus med 50årsdag

I dag har vi hatt selskap i hus, for i går fylte en fyr 50 år. En kar som jeg er veldig glad i, en arbeidsvillig og trivelig kar - en kar som jeg er så heldig å få kunne kalle min far. Tenk det, pappa? 50 år! Jeg begynner selv å kjenne det på kroppen, begynner jeg virkelig å bli så gammel? For du og mamma var jo ikke så gamle når dere fikk meg. Du var 28 og mamma var 20. Har visst ikke kommet så langt som det dere hadde gjort på min alder. Det setter ting litt i perspektiv. Dere har vært ett flott lag opp igjennom tidene, der dere fostret opp meg og min bror, og til tider mine to halvsøsken (som jeg gjerne liker å kalle hele). Jeg er oppriktig glad i deg, og du har lært meg mye. Vi er også så like. Vi tror det beste om folk, helt til det motsatte er bevist, og vi gir gjerne en sjanse ekstra, helt til det til slutt sier stopp. Og for å ikke snakke om utseende! For vi kan fort se at vi er i slekt. 

Jeg er glad i deg, jeg, pappa. 
Måtte du leve i 50+ år til!
Ikke alle som var like våkne hele tiden... Glad i deg også, brochan! 

  • 09.05.2015 kl. 20:38

Vegetar på grillen - Oppskrift

Bakt sjampinjong
Så mange sopper som du ønsker
Valgfritt fyll (jeg brukte egg, løk, bønner, soltørka tomater og revet ost)

Fjern soppstilken og fjern innholdet med en skje/kniv
Bland alt fyllet sammen og ha i sjampinjongene
Pakkes inn i folie med litt smør
Grilles i 5-10 min, lurt å sjekke ettersom tiden går - siden varme og grill varierer 

Nytes med god samvittighet!
 
* er du veganer, droppes osten. 


#vegetar #veganer #oppskrift #grill #grilling #godt #sunt #kosthold 

  • 09.05.2015 kl. 18:15

Mine geniale bildeserier

Her hos familien Helgemo blir det nå grilling, og i den anledning vil jeg komme med en vegetarvennlig oppskrift for dere, som passer perfekt til nettopp grilling. Men i mens vi venter så tenkte jeg at vi kunne ta et lite tilbakeblikk til 2013. Et år der jeg var veldig inspirert av Sisteplass, og fant ut at det å lage bildeserier - jo det var utrolig morsomt! 

  • 07.05.2015 kl. 22:28

Jente i vinden

Heisann! Ble en litt sen oppdatering dette, men har vært på besøk og nettopp hatt besøk, og da vil ikke det første jeg gjør være å ta opp dataen og blogge, glemte vel også mer eller mindre igjen tiden. Men hei, det er koselig å "se" dere igjen! Jeg må også utrette en takk, for jeg er så vanvittig takknemlig. Det er så utrolig koselig å bli kjent med flere (hei, Kuklinski!), at flere tar kontakt på Facebook, at jeg hører fra dere folk jeg har kontakt med irl, at jeg gjør en god jobb og at dere faktisk er her inne. Jeg synes det bare er så sprøtt. I det siste har også lesertallene økt, og jeg synes det er litt surrealistisk jeg egentlig. At lille meg kan få så mye positiv oppmerksomhet. Jeg blir rørt helt til innerst av hjerterota! Og dere? Rop ut i kommentarfeltet om hva dere ønsker å lese mer om! Trening, osv, vil være litt vanskelig nå i russetida, men det kommer jo en dag etter der også. Vil dere ha mer om hvordan det går for meg å bli en vegeterianer? Treningsmotivasjon? Morsomme videoer? Tips til forskjellige? Selvhjelpsguider? Afrika? For meg kribler det etter å skrive om alt, men det er jo på en måte dere som er "brukergruppen", mens jeg er bedriften som produserer. Merkelig sammenligning, men er ikke det litt slik det er da? 

Men ja, gi livstegn.


  • 06.05.2015 kl. 20:10

Feeling beautiful

I dag fikk jeg endelig den ene av pakkene fra SheInside jeg har ventet utålmodig på. Gleder meg til å sette dem sammen til antrekk og ta bilder. Men først og fremst burde russetiden bli over, for har jo ikke lov til å vise meg i offentlighet uten russebuksa. Vil jo ikke akkurat få avklipt beina heller, for jeg trives ganske så godt med en hel bukse jeg. Men synes disse virkelig er noen skjønnheter, og jeg falt om mulig enda mer pladask for dem da de kom og jeg fikk se dem hvordan de egentlig så ut. For noen vakre kjoler! Nå kan sommeren bare komme! 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits