• 22.05.2016 kl. 08:45

Video: DIY 2D-Comic nailart

Dette er en stor dag for bloggen! Endelig kommer den første av mange videoer! Dette må jo bare feires! 

FARGER:
OPI - Pink Flamenco 
Deborah Lippmann - Don´t Tell Mama
Ciaté - Snow Virgin
Det føles alltid litt kleint å gjøre noe nytt, men jeg trøster meg selv med at jo mer man gjør ting, jo flinkere vil man bli. Blir som da jeg lakkerte neglene mine de første gangene. Søl OVERALT. Ikke like mye søl nå, så det er jo håp!

-----------------------------------------------
Når du leser dette er jeg nok på vei hjem. Det blir en lang dag med reising. Jeg vil ikke komme hjem til Trøndelag før i halv åtte tiden på mandag, men jeg regner med at det vil gå fint. Det må det jo bare. Det vil bli godt å komme hjem, kjenner jeg, selv om jeg kommer til å savne varmen og det trivelige folkeslaget. Frister allerede å komme tilbake. 
RESULTAT

 


#negledesign #kunst #design #neglelakk #rosa

  • 21.05.2016 kl. 12:18

Henter inspirasjon

Når allting rundt deg spinner. Ikke bokstavelig talt, men det kjennes slik ut, er det et element som inspirerer meg. Som beroliger uansett omstendigheter. Noe som lever sitt helt eget liv. Noe som roer seg selv ned, uansett om det i det ene øyeblikket er i full storm. Det blir alltid rolig igjen, uansett om naturkreftene herjer. Mennesket selv er laget av det elementet, og det er ikke merkelig at det er noen som tror vi stammer fra havet når såpass mange prosent av kroppen bare er vann. 

Havet.
 

  • 20.05.2016 kl. 18:23

På tur i solrike Slovenia

Jeg er midt i en eksamensperiode og fikk det temmelig travelt da jeg plutselig skulle bli med til Slovenia. Jeg ble med min far i stedet for morchan, rett og slett av den grunn at vi har hatt et dødsfall i familien. Må sies at det føles temmelig feil å reise når noe slikt har skjedd, men hva skal man gjøre? Jeg stiller i alle fall opp, kan man si. Men reisen har fått meg til å jobbe på, det skal den ha. Jeg er nå helt ferdig med mine saker og skal kun lese pensum da jeg kommer tilbake til Trondheim. Jeg må jobbe med GGDTRD når jeg kommer hjem, og forhåpentligvis kommer neglevideoen som jeg har snakket så sykt mye om. At det går an? Jo, det gjør visst det. Men nå må jeg stikke, vi skal på middag og skal være utenfor 1850. 

For de som måtte lure: dette er en businessreise gjennom Bademiljø. 

Bildene er forresten fra en citytour vi var på. Plassen vi er på, har en veldig spennende historie. Det er jo også alltid greit å lære seg noe nytt! Kunnskap er makt, som man sier. 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits