• 30.07.2015 kl. 17:25

Få shoutout! + bli intervjuet

Heisann! Nå er jeg veldig nysgjerrig her. Er du med på prosjektet? Prosjektet Sommerkroppen 2016 kan få deg i bedre form og hjelpe deg litt på vei, eller det kan lage i stand en liten konkurranse mellom deg og venner. 

Er du med? Kommenter og du er med om å få shoutout på facebooksiden og en shoutout her på bloggen. + bli intervjuet av meg, og få lagt ut intervjuet. 


JA, eller NEI

Husk å legg ved din e-post.;)
  • 30.07.2015 kl. 14:44

FARE: dette skjer når du begynner å trene

1: Alkohol og røyk smaker ikke like godt etter en treningsøkt


2:
Sexlivet ditt kommer til å forbedre seg. 
En blanding av endorfiner, bedre selvtillit og knallform vil ta deg opp til høyder du ikke trodde var mulig.

3: Kroppen din sier i fra når du har spist for mye dritt.

Du merker mye lettere at kroppen får nok, ved form av daffhet og uroligheter i magen. 


4: Å være støl blir sett på som en gave.

Å være støl er tross alt et bevis på at du har rørt på kroppen. Til slutt vil du elske følelsen.

5: Du merker dine nye muskler og får en ny favorittaktivitet. 

Kanskje til irritasjon for andre, vil du gå rundt og kjenne på dine nye muskler. Kanskje mer i det skjulte, men du kommer bare ikke til å klare å la være.

6: Du blir fyllesyk av en øl.7: Å gå på do blir lettere, mye lettere.

8: Din sunne hverdag påvirker de andre rundt deg.

Folk kommer til å hente inspirasjon i fra deg, og forsøke seg på det samme som du gjør. De kommer til å spørre, og du vil motta en stor anerkjennelse. 

9: Du sover mye bedre. 


10: Du kan spise godis med god samvittighet.

Riktignok ikke i store mengder, men når du først spiser, så vet du at det ikke gjør det store utslaget uansett. 


11: Sunn mat blir godt.

12: Ingen av klærne dine passer lengre.

En liten unnskyldning for å shoppe, har vel aldri gjort noen vondt? Og dette er en reell unnskyldning.


13: Tunge ting blir plutselig lette.

14: Du kan løpe til bussen/gå opp trapper uten å bli andpusten. 

15: Du kommer til å savne treningen. 

  • 23.07.2015 kl. 10:14

Oppskrift: Søtpotetlasagne med fetaost

Hei, hei! Som en vegetarianer får man prøvd mye annen mat. Jeg tror ikke det er kjedelig et sekund med denne livsstilen. Også kommer man jo ovenfor så mange alternativer til sine forrige favoritter når man var kjøttis. Og når det i tillegg går ned hos andre kjøttetere, ja, da er det vel bare å kjøre på, er det ikke? 
Du trenger:

1/2 løk
ca.2 dl ukokt pasta (kokes etterhvert)
2 stk gulrøtter
4 hvitløksfedd
1 paprika
1 avocado
1 liten søtpotet
Apetina fetaost
Krossade/hakkete tomater - 1 boks
Pepper
Salt
Tacosaus eller rå chili 
Lasagneplater
Ost
Litt melk

Slik gjør du: 
Hakk opp alle grønnsakene (bortsett fra søtpotetene! - disse skal skjæres opp i skiver og tilsettes til slutt) mens du koker opp pasta
Forvarm ovnen til 225 grader
Ha alle hakkete grønnsaker i en foodprosessor med litt melk, 1ts hot tacosaus og krossade tomater, kjør til en jevn masse 
Tilsett 1/2 ts salt og 1ts pepper
Nå burde du kanskje sjekke pastaen? 

Finn frem en ildfast form, og fordel lagene lagvis. Begynn med grønnsaksfyllet - søtpoteter - pasta - fetaost - lasagneplater - fortsett prosessen og topp med litt ost
Som ca. 25-30 min (vanskelig å si, siden alle ovner er forskjellige - prøv deg frem!)

Vel bekomme! #oppskrift #vegetar #vegetarianer #middag #kosthold #hverdag #mat

  • 20.07.2015 kl. 22:49

Gå ned 6kg på 3 uker!

Les denne artikkelen om du ønsker å gå ned 6g på bare 3uker!
Advarsel:
Muligens altfor ærlig.Har du noengang ønsket at du kunne gå ned mye på veldig kort tid? Du har visstnok prøvd alle svindyre dietter og kjøpt deg fancy utstyr? Har du kanskje til og med ett magebelte som trener magen for deg mens du ser på TV? For dette har det jo blitt reklamert for - og da må det jo funke, ikke sant? Vel, beklager for å ta fra deg alle illusjoner du måtte ha.

Selv ikke kjendiser som visstnok påstår at det og det produktet virker. Vel, det kan virke. Men virker det for godt til å være sant - da er det som regel det også. Vær kritisk.

Sannheten, min kjære venn, er at alle ukeblader, nettreklamer og alt det du måtte finne av eksempler som:
"Gå ned 11kg i måneden!"
"Gå ned 5kg på bare 3 uker! - Uten å trene!"

Det er bare svada. Disse lyver deg rett opp i ansiktet. Hvorfor? For å tjene penger på deg! Det samme er det med utsagn som "Få sommerkroppen 2016 med disse enkle øvelsene" og da er det gjerne bare en måned til sommeren starter for fullt. Tror du virkelig det funker? For å gå ned i vekt, er det bare en ting som burde stå i hodet på deg: "DISIPLIN". Spis sunt, og du trenger for all del ingen diett som koster skjorta for et enkelt måltid. Det kan nytte seg å telle kalorier, for sannheten er at du kan spise alt, men til en viss grad. Men så klart, kropper reagerer annerledes. Prøv deg frem, så ser du hva som funker best for deg, om det så er lavkalori, ulike former for lavkarbo, 5:2, eller noen andre typer.

Det dummeste du kan gjøre er å kjøpe deg fancy utstyr, ha en tredemølle i stua og så ikke ta et godt nok utbytte av det. Og ikke kom å fortell meg at du fikk tak i den tredemøllen bare for oppmerksomhetens skyld!

Jeg blir ikke overrasket om det dukker opp i avisene eller på TV "Se på disse programmene, spis pizza og gå ned 5kg!" - i alle fall ikke hvordan mediene utnytter dette.


Men JODA, det er mulig å gå ned 5kg på 3uker. Men er du klar for det?


IKKE GJØR DETTE: Kjøp deg en dritdyr GPS-pulsklokke en enda dyrere sykkel, fancy sykkeldrakt - det er ikke utstyret det kommer an på. Ikke lur deg selv til å tro at du har hatt en kjempeflott økt når du bare har ligget på 63% av din makspuls.

GJØR DETTE: Kjøp inn sunn mat, og unngå for all del søppelmat, kutt ut brus, øl og annen alkohol. Ikke spis sjokolade, is og potetgull. Og ja, annet godteri telles også. Og da mener jeg, IKKE spis den sjokoladen!

Spis BARE kjøtt, fisk, egg, ost, skalldyr, grønnsaker, frukt, nøtter og drikk vann. BARE vann.

OG FOR ALL DEL, IKKE GJØR DETTE
Bruk utrykket "men jeg må jo få love til å kose meg?" hver gang du har lyst på sjokolade, pizza, cola, øl, loff, kaker.

"Ja men vi har kaker på kontoret hver fredag" Spar meg!

"Hmm? Her var det ingenting nytt? Dette har jeg hørt før!"- tenker du sikkert.
Det stemmer. Men har du noen gang gjort dette?

Hold deg til det som du skal gjøre i disse 3, 6, 9 uker. Ikke gå inn for å mislykkes og skuffe deg selv. Hold deg til målet!


#vektnedgang #trening #kosthold #vekt

  • 19.07.2015 kl. 14:13

Betydelig redusert

Prøv å gjett hvem som ikke klarte å la være alkoholen likevel? Ja, jeg må vel forsiktig reise den ene hånden i været, litt blygt. Men når det er drikkeleker, så, vel? det er jo litt morsomt da.

Det merkes at det er lenge siden man drakk sist, for å si det slik. Sist gang var vel rundt mai? Jeg er så heldig å aldri bli ordentlig fyllesyk, men sliten - det blir jeg! Så i dag skal jeg bare se på en film, og kose meg med noe varmt å drikke. Kakao frister virkelig. Krype under pleddet og bare sitte her i lag med Kim og Silje. Må beklage for ingen bilder fra gårsdagen, men jeg synes det alltid er litt flaut å ta frem kameraet, spesielt når det er mange nye folk tilstede. Og å presentere meg selv som en blogger. Vil også gjerne bli ordentlig kjent med folk før jeg presenterer dem for bloggen. Det er vel bare rett og rimelig, er det ikke? Men i alle fall: hele gjengen var jo rett og slett bare trivelige. Ble skikkelig godt tatt i mot. Og jeg kan vel med sikkerhet si at jeg gleder meg til å treffe dem igjen. Maren er i det søte hjørnet i dag, gitt. 


Antrekket mitt for gårsdagen var denne. Kanskje litt for classy, men det får så være.

  • 18.07.2015 kl. 13:00

Du er for stygg for å blogge

Det er vel ingen hemmelighet at de fleste tenåringsjenter drømmer om å ligge høyt oppe på lista. Selv er jeg så heldig å få ligge på den enda en gang i år, på grunn av mitt innlegg om "Store pupper eller flat mage?", du finner innlegget like under her. Men i alle fall. I over flere år så har det bevist seg at du er nødt til å ha utseendet med deg for å klatre oppover lista. Det nytter ikke hva du skriver om, bare så lenge du er fin å se på. Og skal du oppover, ja, da er du nødt til å provosere noe så til de grader. Eller å fortelle en hjerteskjærende historie. Dette blir vel som, ja, som det berømte uttrykket "å kaste stein i glasshus" - men det er ikke til å komme bort i fra at det faktisk er en sannhet i det. Eller, du kan jo skrive om nakenhet også, da kommer du langt opp. Så vil du ha en liste med bloggtips som faktisk funker? 

* Sett deg selv i en barbierolle
* Legg deg under kniven - husk at du aldri blir pen nok for bloggverdenen
* Skriv om alle dine one-night stands. Og har du ingen? Dikt opp noe. Bloggsamfunnet er fult av løgnere
* Kom med provoserende innlegg, dette kan være f.eks: "Pell deg bort fra stranden, du er for feit", "ble gravid som 13 -åring", og "slik går du ned 10 kg på en mnd!". 


Jeg så forresten et innlegg i en avis i går, der oppslaget var "*navn* raser mot bloggere: det er greit å være stygg". Og dette bragte frem blandete følelser. For hvem bestemmer egentlig hva som er stygt? For å være ærlig, så synes jeg at alle mennesker er vakre på sin egen måte. Og naturlig skjønnhet burde fremmes. Men hva skal man si da? Når det man møter er innsprøytinger av restylane, og flere operasjoner? Man får rollemodeller som Kim Kardashian og Megan Fox, og jeg tror ikke disse finnes naturlige for fem flate øre. Det er disse som blir sett på som de vakreste i verden.


Vi lever virkelig i en fuck´d-up world. 

  • 17.07.2015 kl. 19:11

Transformasjon

Nå sitter jeg hjemme og har allerede planer for morgendagen. Jeg må vel egentlig til å begynne med å pakke, for i morgen blir det grillmat! Drar muligens allerede i kveld. Dette blir jo bare koselig! Jeg har sjampinjongene mine og er nå snart ferdig med mine kikertburgere. Tar muligens med meg litt salat også. Er det en ting som har kommet etter å ha blitt en vegetarianer er det større matglede. Veggisburgere er jo bare så godt! Og man kan jo lage det av så mye. Trenger heller ikke å ha dårlig samvittighet for det man spiser, for det er både miljøvennlig, dyrevennlig og sunt. Så spiser nesten til jeg sprekker, eheh. Men likevel så går jeg ikke opp i vekt eller cm, men heller ned. Har gått ned 2cm rundt magen på bare kort stund.. 77cm! Det vil da si at jeg mangler rundt 7-10 cm før jeg ser meg fornøyd. Men ser meg fornøyd? Synes det blir så feil å skrive, for dette har jo blitt en livsstil, og en livsstil kutter man vel ikke bare bort, gjør man vel? Korsettet mitt har også kommet! Bestilte det fra Illusion på begynnelsen av denne uken, og snaker om fortgang! Kan ikke skjule at dette er en selvtillitsboost. Man blir jo så rak i ryggen (sitter alltid krumbøyd, noe som virkelig ikke er bra) og får en god holdning. 

  • 16.07.2015 kl. 18:49

Brand new

Du vet de gangene man føler seg som en helt ny person? Og man føler seg på en måte mye sterkere? Den kan komme av så mangt og meget, men den er god, det er i alle fall sikkert Jeg føler meg akkurat slik nå. Hvorfor? Jeg aner faktisk ikke. Men jeg er nå skikkelig langhåra og har for første gang på lang tid, virkelig fint hår. Har hår virkelig så mye å si på hvordan man føler seg? Vel, jeg må vel si ja på dette. Det har veldig mye å si. I alle fall for meg. Har jeg blitt i overkant rosa? Jeg var da ikke slik for bare to år siden? Da visste jeg nesten ikke bak frem på en foundationkost engang. Er det bare på grunn av økt selvtillit på grunn av vektnedgang? For en ting er sikkert, jeg lar meg selv få lov til å få føle meg pen nå. Og jeg synes det er morsomt, i stedet for et stort slit. For ja, det var bare et slit før i tiden. Så klart var jo interessen der, men det var bare et stort ork. Hvorfor skulle jeg? Når alle de rundt meg var penere enn meg uansett? Men jeg føler meg pen, og jeg vil la meg selv få lov til å føle meg pen også. Det er virkelig på tide. 
Nytt fra BliVakker. 

  • 02.07.2015 kl. 22:18

Gale trøndere på charterferie - OOTD


Bestemte meg egentlig i dag for å ikke gidde å bry meg med hva jeg gikk i. Vi skulle jo på stranden uansett. Jeg er jo gal, det er ikke til å komme bort fra. Og når det er 35 grader her, har man egentlig mest lyst til å gå med så lite som mulig. Dette ble derfor dagens outfit. Hurra for gale trøndere! Jeg ble forresten photobomba i dag. Han ville ha oss til å spise hos ham, men neida. Jeg tror ikke han enset kameraet, eller? Og dere har jo sett magen min før, og et bilde der jeg ligger i sola, så dette holder egentlig på med å bli normalt for meg nå, hahah. Toppblogger neste? 


Kan jeg med min mage, kan du også!

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits