• 17.08.2015 kl. 23:55

90-tallet i full fremmarsj

Anne Lise: "Ja.. du kan ta t-banen fra Stortinget også, som er rett oppi her"
Meg: "Ååh..Går det an? Hvor da? Jeg er vant med å ta den fra Jernbanetorget jeg, skjønner du"
Når man stopper på Stortinget hver dag for å på skolen!
Distré, jeg? Neida! 
Skulle ikke overraske meg om jeg glemmer å puste en gang, så ille er det altså. 


For en fin dag det har vært! Jeg, Guri og Anne Lise møttes for å "henge" litt sammen. Liker virkelig disse to frøknene altså, så mye latter og morsomme påfunn. Ahh, jeg elsker Oslo. Så mye enklere å få seg fra plass til plass, mer å finne på og det er rett og slett bare mye enklere å møte vennene sine. Altså, jeg synes bygda jeg kommer fra er ganske så grei også, men når man er ung så er det litt greit at ting skjer og at man ikke er nødt til å ta buss i en halvtime bare for å komme seg litt nærmere en eventuell kino eller et lite kjøpesenter. Eller i det hele tatt ha større muligheter for å reise kollektivt. Men nå burde jeg vel egentlig ta å legge meg... hva synes du om brillene mine egentlig og chokeren? Velkommen tilbake 90-tallet!

 • 17.08.2015 kl. 23:16

Kåring av forrige ukes vinner

Denne ukens vinner ble min kjære søster Janne! Trykk HER for å komme til bloggen.
Hun er selv en motivasjon i seg selv. Sterk som få og med et hjerte lagd av gull. Brennende engasjert og hun går inn i rollen som en god alenemor, med fulltidsjobb samtidig som hun trener regelmessig og går ned i vekt som en stjerne. Dama er rett og slett en superheltinne! Hun viser at alt er mulig, og jeg blir så kry over å si "Hei, jeg er faktisk søstra til dette vakre mennesket!".Hvordan synes du denne utfordringensuken var?

Joda, har fått til det meste, ikke jogg på tidlig morgen da men. 

Hvilke utfordringer satt du deg fore?
Har holdt meg unna junkfood og godis og sånne ting da. Helt til i går, fordi da var jeg ute og drakk.
Trente 5/7 dager. 2 intervalløkter på møllen, 2 styrkeøkter og 1 joggeøkt ute. 

Hva gir deg motivasjon? 
Har noen klær som jeg vil komme inn i, som henger godt synlig som motiverer. Samt at jeg har endret bakgrunnsbilde på telefonen til en veldig fit person, som jeg ser hver gang når jeg åpner telefonen. Veldig motiverende det ja! 

Ditt beste treningstips?
Tren det du synes passer best for deg og som du synes er morsomst. For trening er en jobb i seg selv. Gjør treningen så "gøy" som mulig.

 • 16.08.2015 kl. 22:15

Prosjekt SK´16 IV - MELD DEG PÅ NÅ!

Dette blir den aller siste utfordringsuken på en stund, så nå gjelder det virkelig! 

MELD DEG PÅ FOR Å FÅ MULIGHET TIL SHOUTOUT OG INTERVJU! Blir DU med?
Hva er dette?: Les HER for informasjon

Hvilke utfordringer du velger, er helt opp til deg selv. De trenger heller ikke å være fra samme grad.
UTFORDRINGENE: 

Lett
* Drikk et glass vann med isbiter
* Sov nok! (6-8 timer)
* 10 situp´s + 10 push-up´s x3 
* 20 squats gjennom dagen
* Ingen sukker i din te/kaffe denne uken
* Null pizza hele uken
* Ta et besøk til treningssenteret
* Vær vegetarianer for en dag
* Holde-skuldre-kne-og-tå morgengymnastikk 
* Dans mens du lager i stand middag

Medium
* Drikk 2 liter vann hver dag
* Ta deg en løpetur i regnet!
* Spis frokost hver dag
* Spis to frukt og fire grønnsaker, tre dager
* NULL junkfood
* 100 sit-up´s gjennom dagen
* 1 minutt planke
* Stå opp tidlig og ta deg en tidlig morgenjogg
* Holde-skuldre-kne-og-tå morgengymnastikk,  hver dag
* Meld deg på en gruppetime på et treningssenter

Hard
* Ta deg en løpetur tre ganger
* Hold deg borte fra all godteri! 
* Løp 5 km under 30 min
* 30 push-up´s sammenhengende
* Løp 30 minutter sammenhengende 
* Spring 1 time sammenhengende
* Lårknuseren 6 min
* Stump røyken eller snusen
* Tren hver andre dag før klokken 08:00 hele uken
* Rengjør hele huset på en dag 

KONKURRER MED VENNENE DINE!:
Er du et konkurransemenneske eller synes du det er morsommere å være sammen om ting? Hvorfor ikke invitere vennene dine i tillegg? Eller hva med familie, kolleger eller andre? Del blogginnlegget eller send rundt linken - og husk å ha det morsomt! SAMMEN ER VI STERKE! 


Nå skal jeg i gang med å finne en vinner av shoutout. Vinneren vil bli annonsert når vedkommende har svart på hele intervjuet. 
#Fitness #trening #blogg #samarbeid #motivasjon #sommerkroppen #kropp #boost #kosthold #utfordring #komigang #sommer #hverdag #helg #år #2016 #runforit #justdoit #protein #slank #glad #humør 

 • 16.08.2015 kl. 17:51

Er kvinner i mannsyrker mindre verdt?

I mens jeg ligger her og tar meg en liten pause fra det jeg må gjøre i dag, så går tankene tilbake til denne sommeren. Jeg var ute i felten og jobbet som rørlegger. Og det er en veldig morsom jobb, men dessverre så møter jeg bestandig fordommer. For jeg kan da vel ikke klare tunge løft, jeg som er jente, vel?


* Blir stemplet som bifil eller lesbisk
* Arbeid blir fratatt
* Skeptiske blikk
* Må opptre ekstra trivelig 
* Må bestandig gjøre seg "fortjent" til respekten

I gjennom mine somre med rørleggerarbeid har jeg opplevd en hel del. Mesteparten har jo så klart vært positivt, noe som jeg er veldig glad for. Men jeg kan ikke legge skjul på at til tider så møter jeg sterke fordommer. I fjor sommer kom jeg i prat med en flittig og trivelig branndame, som vi måtte samarbeide litt med for å løfte et gammelt brannanlegg. Denne dama var like flittig og trivelig som en hvilken som helst mann i dette yrket, om ikke enda triveligere. Er det slik at vi er nødt til å være mye triveligere enn vanlig for å bli tatt seriøst i en slik jobb? Jeg må dessverre si at jo, jeg tror det. Jeg tror ikke likestillingen har kommet så langt enda. Det vil nok ta en eller to generasjoner til før likestillingen har kommet noenlunde der den burde være.

Men i så fall denne dama fortalte selv at jo, det stemte det at hun var nødt til å stå på enda hardere enn en gjennomsnittlig mann bare for å få tilbud om jobb. Og når hun kom til jobben, måtte hun bevise gang på gang at hun kunne. Jeg bare spør meg selv: hvorfor? Dette har jeg selv opplevd også. Saker som jeg måtte løfte ble tatt fra meg rett før jeg skulle løfte det selv. Så klart er det jo snilt, men man kommer ikke lenger i livet om alt blir gjort for deg. Jeg vil veldig gjerne gjøre mitt arbeid. For hvorfor er det slik at enhver mann må selv prøve til han får det til, mens når det kommer til en dame i akkurat samme yrke, så får hun hele tiden hjelp, uansett? Det er veldig snilt som sagt, men la da dama få prøve selv. Det er en grunn til at hun prøver yrket. 

Nå vil vel noen spørre, så typisk som det er: Vil det si at du er lesbisk eller bifil da, Maren? Nå.. jeg er da så hetero som det går an jeg, tror jeg. Her kommer vi til enda en fordom vi mennesker har. Liker man å jobbe med henda og skitne seg til, så er man automatisk mye mindre feminin og får stempelet «traktorlesbe» på seg. Men.. jeg er da vel ikke det, er jeg vel? 

 • 16.08.2015 kl. 14:35

Planene for i dag

Hei og god morgen! Eller god dag burde jeg vel egentlig si? Jeg sov helt til 1230 i dag jeg gitt.. Men så var jeg også oppe til klokken 0500 i natt/dag. Hele LinkedIn-profilen hadde bestemt seg for å streike og slette seg selv. Så jeg var da nødt til å gjøre hele greia på nytt igjen. Det er jo også noe man bruker enormt med tid på, selv om man kanskje ikke skulle ha trodd det. Men nå er det i alle fall gjort, og den burde virkelig ikke slette seg selv igjen! Da flyr jeg vel på nærmeste vegg eller noe sånt... 


Men i alle fall.. Planene for i dag ser omtrent slik ut:

Blogge
Heysa´! Da var det gjort!

Legge inn en søknad hos RadioNova
Etter at jeg flyttet til Oslo har jeg oppdaget at jeg faktisk har lyst til å prøve meg på litt av hvert. Radio er noe som høres veldig spennende ut. Jeg ble i alle fall helt frelst da vi studentene fikk se en promoteringsvideo og ei dame der sa at hun egentlig var fryktelig sjenert, men at hun hev seg ut i det og har ikke angret et sekund. Jeg er jo egentlig temmelig sjenert jeg også, selv om man kanskje ikke skulle ha trodd det til tider.. eller jeg vet ikke hva folk ser og ikke, jeg. Jeg bare vet at jeg vil prøve meg på nye ting. Jeg vet også at jeg klarer å legge sjenertheten litt til side, men bruker det som en god egenskap fordi jeg blir mer ydmyk for andre. 

Legge inn en søknad hos Trønderbladet
Siden jeg jo skal hjem noen ganger uansett, så har jeg litt lyst til å sjekke om avisa der hjemme har plass til en student som allerede, etter første uken på skolen, brenner for journalistikkyrket. En student som gjerne vil forsøke og som jobber hardt, med sine ambisjoner og mål, som ikke er redd for en våkenatt. Jeg vil virkelig dette, så janteloven kan gå å legge seg. Jeg skal også legge til en søknad for lokalavisen, men det får bli i morgen. 

Joggetur 
Er det en ting jeg virkelig har oppdaget siden jeg ble helfrelst av trening og kosthold, så er det at hjernen min trenger at kroppen svetter. Ikke bare blir jeg gladere, jeg får også ting gjort lettere og kjappere. Treningen er jeg nødt til å ha, og vi går i mot den aller første ordentlige skoleuken. Jeg trenger å være opplagt. 

Mellommåltid

Takk og lov for søndagsåpne butikker, sier bare jeg! Nå får jeg også slått to fluer i samme smekk, fordi om jeg tar joggeturen oppover til campingen i nærheten, kan jeg kjøpe med meg en liten banan på veien hjem. 

Kåre vinner av forrige ukes utfordringer
Sommerkroppen 2016 går inn i sin siste uke, så dette blir den nest siste vinneren.  Kanskje kommer prosjektet tilbake senere, kanskje ikke. Vi får se. 

Legge ut neste ukes utfordringer
Burde jeg legge til noen flere utfordringer, mon tro? 

Middagstid
I går lagde jeg en røre med vegetar-"kjøttdeig" og denne burde jeg nok steke ferdig. I går ble det et veldig mislykket forsøk fordi de smuldret opp, vi prøver derfor ovnen i dag for å sjekke om det går i stedet. Jeg kommer ut med oppskrift den gangen jeg får til perfekte burgere. 

Moderator-jobb 
Tre ord: Jeg henger etter! Dette er jo et stort ansvar, også henger jeg etter... sukk.. Buksa er fra Floyd. Kjøpt på Grønland, i ett eller annet senter der... hahah, sorry, jeg husker ikke hva det heter. Men i alle fall. 49 kroner folkens, 49 kroner. Og Floyd er et utrolig bra merke, jeg har to utrolig fine selskapskjoler (omtrent 3000-4000,- tilsammen for kjolene) derfra som har holdt igjennom litt av hvert. Anbefales virkelig. 

 • 14.08.2015 kl. 21:45

Good times, yes

La meg få gjøre en lang historie kort: Maren ute på byen med lite søvn blir sjeldent et pent syn.

Jeg forstår bare ikke at det er folk som klarer å være med på alle fadderdagene og alle festene og fremdeles møte opp på skolen og se bra ut. Det er for meg helt uforståelig. På det siste døgnet har jeg kun fått fem timer søvn og jeg har vært på skolen i tre timer. Dette er som russetiden all over again. Jeg har jo, som dere kanskje har fått med dere, ikke vært så aktiv. Men i går tok kaken. Jeg tok ikke med meg alkohol og trodde at dette ville gå bra. Men folk er jo så snille og skjenker meg under bordet. Det ble en morsom kveld på karaokebar og jeg tror jeg med flere dessverre var en grunn til at en kar ble sparket ut derfra. Riktignok går det an å bli med på moroa, men når man er klengete så blir det bare nok.. Sorry altså! 

Så siden formen min var litt shabby så kan dere få et bilde av fineste Guri i stedet. Det er så morsomt å ha noen av sine beste venner i akkurat samme by. Møter denne jenta pluss ei til på mandag. Det blir kooos. Da tenkte vi å dra på Outland en tur først og deretter ta en kaffe eller en øl. Ja, takk - begge deler?
Bare et lite tips: veggisburgeren på Max er bare sååå god! 


Men nå skal jeg være flink og studere litt. Om det går da.. for øynene kjennes tunge, men ikke så tunge at jeg kommer til å sovne. Jaudamann.

 • 12.08.2015 kl. 22:47

Bygdadråk i storby´n

Prøv å gjett hvem som klarte å kare seg ut på en times joggetur i dag? Aye! Selv om jeg har spist uregelmessig i det siste og fikk sting for hver tiende meter. Burde virkelig begynne å spise oftere.. For nå kommer treningen til å bli veldig viktig. Slik at hjernen får roe seg ned litt.

Men nå begynner dere sikkert å bli litt lei av å se bilder fra rommet mitt hele tiden. Jeg har jo med meg kameraet hver dag, men jeg får på en måte aldri tid til å ta noen bilder der ute. Det skal jeg prøve å gjøre noe med, selv om ting går i en ubeskrivelig fart. Jeg har aldri vært borti lignende. Men bra for meg, for da får jeg meg hjem på besøk fortere. Ugh.. jeg tror jeg hyperventilerer. Heldigvis begynner vi senere på skolen i morgen, så får jeg tid til å våkne litt i morgen. For det kjennes at det trengs. Men i morgen er det fit for fight igjen. Da skal jeg også ut med faddergruppa, der vi er invitert på vorspiel hos noen, så senere ut på LaWo. Herlig, herlig.  


 • 11.08.2015 kl. 22:07

Vinneren av linklove!

Vinneren av forrige ukes treningsutfordringer ble emmamizolsen, besøk bloggen HER. La oss nå høre hva hun har å si, skal vi? 


Hvordan synes du denne utfordringensuken var? 

Jeg syntes det gikk mega bra, men det er vell mest fordi jeg nettopp har startet og derfor er mye mer motivert. Var ikke sånn at jeg klarte alt men jeg gjorde det beste jeg kunne! :)

Hvilke utfordringer satt du deg fore? 
Jeg har prøvd meg på medium utfordringene + sove nok. 

Føler du at du mestret disse? 
Jeg følte vell at jeg mestret det meste, men må si jeg ikke var så flink til Holde-skuldre-kne-og-tå morgengymnastikken. + jeg sover dessverre ikke nok! 

Hva gir deg motivasjon?
Det å holde meg i form. Jeg skal til usa, og dere er det ekstremt lett å legge på seg, jeg har lyst til å være i form og føle meg komfortable i min engen kropp! 

Om du skulle gitt et lite treningstips til andre, hva ville det vært?
Det er bare å starte, ikke tenk over det, er det som er slitsomt ;)


Takker for så mange gode svar!


Vil du også få din helt egen post? Bli med på treningsutfordringene du også da vel! 
Du finner dem HER

 • 11.08.2015 kl. 21:33

Alle med respekt for seg selv

Alle bloggere og journalister med respekt for seg selv skulle virkelig hatt et helt eget kontor. Man får så mye mer orden på tingene da. Og alle fortjener å ha det litt lettere i hverdagen. Jeg fant ut at det var på tide å lage sin egen lille arbeidskrok, som tenkt så gjort. Vi har jo egentlig fadderuke nå, men jeg har egentlig funnet ut at jeg ikke har tid til det eller økonomi for den saks skyld. Flere muligheter dukker opp hver dag så jeg føler ikke jeg har tid til å drikke alkohol. Det dukker uansett opp flere muligheter til akkurat det! Jeg har snart vært her en uke, men det føles ut som om jeg bare har vært her en dag! Så fort går det altså. Det kribler i hele kroppen! Tenk å få jobbe med dette? For en drøm! Vi hører spennende personer holde sine taler hver dag, og det har så vidt begynt. Jeg lever i en drømmeverden der jeg stadig strekker meg mot nye mål. Jeg tror jeg er en sånn person som hele tiden må ha noe nytt å strekke seg opp mot. Det føles litt tomt uten. Det beviste jo moderatorjobbene, vektnedgangen og veien ut av ensomheten allerede de gangene. Det var gøy der og da, men så dabbet det av. Selv om interessene fremdeles er der. Jeg må alltid ha noe nytt. Irriterende til tider? Tja, jo. Men er ikke vi alle litt slik da?  • 10.08.2015 kl. 21:18

Maren vs Ma´arn fra myrra

"Det blir på akkurat samme måte som om jeg skulle ha snakket østlending! Det blir ikke bra det heller.."

Er det en ting jeg nok er nødt til å bli vant til, så er det å bli kalt "Ma´arn" i stedet for "Maren". Jeg synes det er litt rart egentlig og jeg har alltid syntes det. For er du ikke enig med meg i at "Maren" rett frem høres mer byvennlig ut? "Ma´arn" derimot høres ut som om det kommer fra bygda. Men jeg heter jo egentlig Maren og ikke Ma´arn. Men altså, uansett om jeg presenterer meg som Maren, så blir jeg aldri kalt det av østlendinger. Og de østlendingene som kaller meg for det, har øvd i evigheter. Det er visstnok veldig morsomt å kopiere dialekten også. Jeg tar det med et smil jeg. Hva skal jeg ellers gjøre? Gråte? Jeg håper da virkelig ikke det! Det jeg i alle fall vil frem til er at jeg hang med en veldig trivelig gjeng i dag. Gurimeg som jeg elsker dette! Jeg håper det holder seg slik. For uansett om dette er en konkurranse om jobbmarkedet, så er det viktig å knytte kontakter, ikke bare i studenttiden, men også etterpå. Det er nå karrieren har startet. Det er nå vi begynner å tenke videre. Knytte kontakter overalt. Selv om vi jo allerede har gjort det før i livet, bare vi nå er litt mer klar over viktigheten. Jeg er i alle fall det. Dette er vennskap som kan utvikle seg til å bli et kollegium. Og det er faktisk på grunn av journalistdrømmen at jeg blogger også. Men det lå kanskje litt i kortene? Blogg er en super metode for å stikke seg litt frem, og knytte kontakter også her. Selv om jeg bare er en liten blogger, så føler jeg at jeg har fått veldig mye ut av dette. Og ja, jeg kommer til å blogge i over mange år.

Ilden er tent! • 10.08.2015 kl. 20:37

SK ´16 III MELD DEG PÅ NÅ!

Ny uke, nye muligheter! Har dere forresten noen tips til nye utfordringer? Gjerne rop ut! 

MELD DEG PÅ FOR Å FÅ MULIGHET TIL SHOUTOUT OG INTERVJU! 
Hva er dette?: Les HER for informasjon

Hvilke utfordringer du velger, er helt opp til deg selv. De trenger heller ikke å være fra samme grad.


UTFORDRINGENE: 
Lett
* Drikk et glass vann med isbiter
* Sov nok! (6-8 timer)
* 10 situp´s + 10 push-up´s x3 
* 20 squats gjennom dagen
* Ingen sukker i din te/kaffe denne uken
* Null pizza hele uken
* Ta et besøk til treningssenteret
* Vær vegetarianer for en dag
* Holde-skuldre-kne-og-tå morgengymnastikk 
* Dans mens du lager i stand middag

Medium
* Drikk 2 liter vann hver dag
* Ta deg en løpetur i regnet!
* Spis frokost hver dag
* Spis to frukt og fire grønnsaker, tre dager
* NULL junkfood
* 100 sit-up´s gjennom dagen
* 1 minutt planke
* Stå opp tidlig og ta deg en tidlig morgenjogg
* Holde-skuldre-kne-og-tå morgengymnastikk,  hver dag
* Meld deg på en gruppetime på et treningssenterHard
* Ta deg en løpetur tre ganger
* Hold deg borte fra all godteri! 
* Løp 5 km under 30 min
* 30 push-up´s sammenhengende
* Løp 30 minutter sammenhengende 
* Spring 1 time sammenhengende
* Lårknuseren 6 min
* Stump røyken eller snusen
* Tren hver andre dag før klokken 08:00 hele uken
* Rengjør hele huset på en dag 

KONKURRER MED VENNENE DINE!:
Er du et konkurransemenneske eller synes du det er morsommere å være sammen om ting? Hvorfor ikke invitere vennene dine i tillegg? Eller hva med familie, kolleger eller andre? Del blogginnlegget eller send rundt linken - og husk å ha det morsomt! SAMMEN ER VI STERKE! 


Nå skal jeg i gang med å finne en vinner av shoutout. Vinneren vil bli annonsert når vedkommende har svart på hele intervjuet. 
#Fitness #trening #blogg #samarbeid #motivasjon #sommerkroppen #kropp #boost #kosthold #utfordring #komigang #sommer #hverdag #helg #år #2016 #runforit #justdoit #protein #slank #glad #humør 

 • 09.08.2015 kl. 23:27

Den rosa råner´n

En ny dag var da på sin slutt og jeg har tilbragt snart to netter her i Oslo. Om tiden kommer til å gå like fort som dette, kommer jeg til å være ferdig på null komma niks.

Tenk at det i tillegg snart er juleferie om bare fire måneder. Det går så sykt fort at jeg nesten blir litt redd. Men hva skal man si? De andre leierne er så koselige, og ingen av oss tar oss selv noe selvhøytidelig. Er det noe jeg virkelig er litt smålig skeptisk på, så er det folk som ikke klarer å slippe seg løs. Som ikke klarer å dumme seg litt ut, men som skal være så prektige som mulig. Det gjør meg nervøs. Og når det er på dette viset, da vet man at man har gjort rett i valg av bopel! Til uken så har jeg mange planer, og kommer til å møte mange koselige folk. Planene er fullbooket! Det er akkurat slik jeg liker det. Klarer ikke å sitte alene på det samme rommet i over flere dager jeg, nei. Det er jeg ferdig med for lenge siden. Jeg har bare ikke ro i kroppen. Så et byliv passer meg egentlig temmelig bra. Jeg pakker med meg kameraet for sikkerhets skyld. Har en stor nok veske/bag nå, og det kjennes også temmelig bra. Snakker om å variere skriveriet mellom følelser, fullbooket plan og materielle gleder da gitt. 

Jeg tenkte forresten å vise dere noen bilder av Hot August Night som jeg var på kvelden før reisedagen. Var med Silje og Kim, som du nok har kommet over om du har lest bloggen min i over et par måneder. Snakker om kribling nederst i mageregionen da gitt! Om du skjønner hva jeg mener? Woop woop. Jeg har nok noen såkalte "gutteinteresser" som bil og fotball. Jeg kan nok ikke så veldig mye, men jeg kan i alle fall si at jeg er interessert. Så får man ta det derfra.  • 09.08.2015 kl. 16:46

Et helt nytt kapittel

Hei fra Oslo! 
Velkommen så mye til meg. 
Jeg må være ærlig med dere. Om man ikke er ærlig så forstår jeg egentlig ikke helt hvorfor man skal blogge. Jeg kunne ha studert i Trondheim, for det ville vært nærmere. Men dette har vært drømmen siden jeg var tolv år gammel, og holdt på å miste alle rundt meg. Jeg var ene og alene, og hadde ingen andre enn meg selv å tenke på. Jeg ville bort fra alt og alle. For jeg visste at i Oslo følte jeg meg ikke som meg selv lengre. Jeg var en helt annen person og følte meg temmelig spesiell med min trønderske dialekt. Jeg hadde så lyst til å starte på nytt, og denne tanken har vært i hodet mitt stadig. Inntil for noen år siden. Da fikk jeg plutselig andre å tenke på, og jeg begynte virkelig å tenke. Tenke over hva jeg ville, for ville jeg virkelig dette? Jeg sto i fare for å miste alle. Igjen. Og det er vel ingen hemmelighet at når jeg først har blitt glad i noen, så vil jeg gjerne ha dem nære. Hvem vil vel ikke? 

Nå vil vel de som kjenner meg buse ut med: "Jamen du hadde vel venner i den alderen?" og jeg må si at jeg kun har hatt en god venninne oppigjennom. Ei som alltid har vært der. Som aldri har sviktet. Og denne personen er også min bestevenninne den dag i dag. Og jeg vet at jeg alltid vil ha vennskapet uansett avstand og tid. Jeg er så glad for at jeg alltid har hatt denne jenta, og at vi bestandig kommer til å være der for hverandre. Det grenser nesten til forelskelse, haha.

Nei, men uansett. Jeg har flere å tenke på nå. Andre som faktisk er glad i meg (tenk deg det - lille mobbeofferet Lui har fått opplevd litt av hvert hun). Og jeg sitter her nesten med litt dårlig samvittighet. Mulighetene i Oslo er flere. Journalistikk er et vanskelig yrke og jeg må skille meg ut. Jeg satser på Oslo og begir meg ut på den farefulle ferden som kommer til å gi meg vanvittig mye. Også skal jeg jo hjem igjen. Så får det vise seg da.. hvem som er ekte og ikke, hvem som faktisk beholder kontakten og kommer på besøk uansett. Eller når vi møtes igjen, at det er ingenting som har endret seg fra sist. 

 • 03.08.2015 kl. 13:47

La spillet begynne!Så herlig! Nettopp vært ute på en liten joggetur opp i den vakre naturen som vi har rett i nærheten. Samtidig så er Prosjektet i full sving! Jeg er så glad for at det er så mange som viser interesse og som har lyst til å være med. Håper ikke det bare gir meg en liten boost av treningsglede, men også dere. Synes det er så herlig å kunne være flere om det samme. Er det noe jeg virkelig liker så må det være fellesskap. Jeg må si at jeg er litt glad i dere, dere gir meg så mye! Håper virkelig jeg selv gir like mye tilbake. Og er det noe? Rop ut! 

I dag burde jeg virkelig ta å pakke. Har snart tatt alle klærne, mangler bare å legge dem i plastposer, rettere sagt søppelsekker. Blir jo en del opp igjennom tidene. Men lar nok noe ligge igjen. Kan jo hende jeg kommer noen ganger i helgene. Er jo ikke så altfor langt at det gjør noe (uhm.. 5-6 timer). Men jeg er veldig spent på å se hvordan timeplanene er.  Dette blir nok bra! Også de timene som gjenstår med rørdeler. Men det regner jeg med at jeg er ferdig med i kveld, om jeg bare begynner nå. Men så var det det å begynne da.. Kanskje jeg burde begynne nå? Tja, vi snakkes!

 • 02.08.2015 kl. 12:43

Sommerkroppen ´16 II - Meld deg på NÅ!

MELD DEG PÅ FOR Å FÅ MULIGHET TIL SHOUTOUT OG INTERVJU! 
Hva er dette?: Les HER for informasjon

Hvilke utfordringer du velger, er helt opp til deg selv. De trenger heller ikke å være fra samme grad.


UTFORDRINGENE: 

Lett
* Drikk et glass vann med isbiter
* Sov nok! (6-8 timer)
* 10 situp´s + 10 push-up´s x3 
* 20 squats gjennom dagen
* Ingen sukker i din te/kaffe denne uken
* Null pizza hele uken
* Ta et besøk til treningssenteret
* Vær vegetarianer for en dag
* Holde-skuldre-kne-og-tå morgengymnastikk 
* Dans mens du lager i stand middag

Medium
* Drikk 2 liter vann hver dag
* Ta deg en løpetur i regnet!
* Spis frokost hver dag
* Spis to frukt og fire grønnsaker, tre dager
* NULL junkfood
* 100 sit-up´s gjennom dagen
* 1 minutt planke
* Stå opp tidlig og ta deg en tidlig morgenjogg
* Holde-skuldre-kne-og-tå morgengymnastikk,  hver dag
* Meld deg på en gruppetime på et treningssenter

Hard
* Ta deg en løpetur tre ganger
* Hold deg borte fra all godteri! 
* Løp 5 km under 30 min
* 30 push-up´s sammenhengende
* Løp 30 minutter sammenhengende 
* Spring 1 time sammenhengende
* Lårknuseren 6 min
* Stump røyken eller snusen
* Tren hver andre dag før klokken 08:00 hele uken
* Rengjør hele huset på en dag 

KONKURRER MED VENNENE DINE!:
Er du et konkurransemenneske eller synes du det er morsommere å være sammen om ting? Hvorfor ikke invitere vennene dine i tillegg? Eller hva med familie, kolleger eller andre? Del blogginnlegget eller send rundt linken - og husk å ha det morsomt! SAMMEN ER VI STERKE! 


#Fitness #trening #blogg #samarbeid #motivasjon #sommerkroppen #kropp #boost #kosthold #utfordring #komigang #sommer #hverdag #helg #år #2016 #runforit #justdoit #protein #slank #glad #humør 


 • 01.08.2015 kl. 23:42

Hvil i fred, Maren

For tiden er jeg død. Etter femten hele timer med arbeid i går er jeg nå kaputt. Kravlende rundt på alle fire som et barn under et hus, har jeg befunnet meg i nesten et helt døgn. Og det eneste jeg kunne tenke på var "må blogge, må blogge, må blogge.." og "Håper virkelig jeg klarer å blogge i dag, men hva skal jeg blogge om?"Jeg lovte dere jo flere hverdagsinnlegg. So here it comes! 

Hvordan klarer jeg egentlig å kombinere en slik jobb og en rosa tilværelse? Sannheten er at.. det går an å være rosa i tankene! Hadde du tatt et dypdykk i tankene mine hadde du bare funnet en rosa tåke. Ikke skyer, for de har forduftet. Så jeg satser på at Oslo kommer til å gjøre meg fullstendig rosa. Ikke bare i tankene, men også synlig på huden. Så i stedet for min olivenfargede hud, så får jeg en nydelig sjokkrosa hudfarge. Det høres jo egentlig temmelig vakkert ut, spør du meg. Så når folk spør meg.. "hva gjør du på fritiden da, Maren?" så får de svar tilbake "Jeg er en rosablogger jeg, ser du ikke det?". Aye! 

Også må jeg ikke glemme.. Spiste de nydeligste vaflene du kan forestille deg hos dem vi parkerte campingvognen utenfor hos (for jo da, for denne jobben så var vi nødt til å dra i hele 3 timer for - og nei, før du spør: dette er ikke en ordinær rørleggerjobb. Prosjekter etter prosjekter.. Og la meg si det slik: KSM med sine flisfyringsanlegg kommer til å bli det neste store innen biovarme. Jeg bare elsker det som er miljøvennlig). Så ja, er du i gang med hus, hytte eller noe annet eller vet om noen andre som gjør det? KSM er tingen for deg! Ikke bare sparer du enormt på utgiftene over årene, men du blir også med på å slippe ut mindre farlige stoffer. Søk det opp da vel! 

Men nok gratis reklame? i dag hadde vi besøk fra verdens beste storebror. Men mer om det senere? Nå skal jeg ta kvelden. God natt min søte! Jeg skal drømme om deg, lover.Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits