• 07.07.2017 kl. 19:47

Vannmelon-inspirert neglekunst 

  • 24.06.2016 kl. 16:08

Negledesign - Inspirert av sommersolaJeg har klart det utrolige... jeg fikk ikke til å gå skikkelig i går, så jeg måtte bli hjemme. Ble visst hjemme i dag også. Så i dag forsøkte jeg "scraping-plate" for første gang, siden jeg kjeder meg og fordi negledesign er gøy. Jeg merker at jeg er i mangel på norske ord... for jeg skulle gjerne benyttet meg av det norske språket når det kommer til negledesign her på blogg.no. På Instagram slipper jeg det. Om du forresten ønsker kortere videoer, kan du gjerne følge meg på Instagram. Holder på med en ny video nå, en som skal passe hos blogg.no, der jeg snakker mer, og en til Instagram der det går FORT. Så jeg som snakker i ett sett i over flere minutter, blir fort for overflødig. En video på Instagram kan kun være på ett minutt, så det sier seg kanskje selv. Gjerne følg meg, så følger jeg deg nok tilbake! 


Jeg vet ikke når neste design blir, siden jeg jo har sommerjobb som rørlegger i sommer, og neglene er både korte, og tar lang tid å "forberede". Men kanskje de to siste ukene på juli? De to ukene sitter jeg jo bare på kontor likevel! Eller... bare og bare... men jeg blir i alle fall renere av det, haha.

 

Uten mønster, men bare gradient, ooooh... me likey, dette er venstrehånda mi, så beklager for mess! 


 

  • 22.06.2016 kl. 07:26

Negledesign - Minnie Mus

Så utrolig mange feilmeldinger som har kommet med denne videoen, at det halve kunne vært nok! Det har aldri vært så vanskelig å laste opp en video, som nå, men ENDELIG er den ute! ENDELIG er den her! Man blir litt sprø når man får feilmeldinger som "kan ikke publisere fordi videoen ikke inneholder en video", altså... hva tar du meg for? Men faktisk ble redigeringen bedre av alle feilmeldingene, for jeg var nødt til å gjøre redigeringen helt på nytt igjen på grunn av en annen feilmelding. Går ikke an å bruke filer rett fra kameraet først, vett. Man må først kopiere alle filene man skal bruke over i en annen mappe, for så å bruke disse i stedet. Jeg ser ikke hva som er forskjellen? Men uansett, den er her! Happy watching! 

Ser deg senere en gang!  

  • 22.05.2016 kl. 08:45

Video: DIY 2D-Comic nailart

Dette er en stor dag for bloggen! Endelig kommer den første av mange videoer! Dette må jo bare feires! 

FARGER:
OPI - Pink Flamenco 
Deborah Lippmann - Don´t Tell Mama
Ciaté - Snow Virgin
Det føles alltid litt kleint å gjøre noe nytt, men jeg trøster meg selv med at jo mer man gjør ting, jo flinkere vil man bli. Blir som da jeg lakkerte neglene mine de første gangene. Søl OVERALT. Ikke like mye søl nå, så det er jo håp!

-----------------------------------------------
Når du leser dette er jeg nok på vei hjem. Det blir en lang dag med reising. Jeg vil ikke komme hjem til Trøndelag før i halv åtte tiden på mandag, men jeg regner med at det vil gå fint. Det må det jo bare. Det vil bli godt å komme hjem, kjenner jeg, selv om jeg kommer til å savne varmen og det trivelige folkeslaget. Frister allerede å komme tilbake. 
RESULTAT

 


#negledesign #kunst #design #neglelakk #rosa

  • 11.04.2016 kl. 20:24

Blue gradient - Nailart DIY

God dag, god dag! Er du klar for en ny negledesign-post? 

Denne gangen hadde jeg besøk av ei god venninne så vi satt på gulvet og lakkerte neglene. Det ble faktisk til at vi hadde helt like negler en stund, og det var
jo virkelig koselig. Da ser man jo virkelig at man er venner! Er virkelig ingen tvil. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeg har forelsket meg i blåfargene til OPI. Da spesielt den turkise du ser nedenunder her "This Color´s Making Waves". I lag med "Blue my Mind" er den bare helt fantastisk. Den er litt tynn, så du vil trenge flere lag. Annet enn det er den helskjønn. La oss ta det steg for steg. 

Over, fra venstre: "This Color´s Making Waves", "Blue my Mind", "JY" (en liquid tape), en svamp for å få effekten. 
Alt kjøpt fra eBay. HER, HERHER og HER 1. Neglepleie
Du gjør lurt i å pleie neglene og neglebånd før du fortsetter med neglelakk. Ikke bare gjør dette veldig godt for sjela, det gjør også neglene beredte til å ta i mot kjemikalene. 

LES OGSÅ: Perfekte, velstelte negler (guide)

Basecoat
2. Selv lakkerte jeg neglene med ett lag hvit neglelakk. Dette for å la blåfargene feste seg bedre. La tørke. 

Unngå unødvendig søl
3. 
Legg et lag med liquid tape rundt neglen. Tenk over hvor mye du trenger, alt ettersom hvor stor svampen din er, osv. 
Dette burde tørke før du går videre til neste steg. 

Svampetid
4. Ta svampen. Legg noen strøk på denne med de to fargene. De skal berøre hverandre. Og det gjør absolutt ingenting om de går litt over hverandre. Før det har tørket, tar du svampen og lar den gli over neglene. 

Pinsetten er din beste venn
5. Ta pinsetten og fjern den tørkede tapen. 

La tørke. Nyt ditt resultat. 


Jeg vet ikke om det er noen som husker at jeg tidligere har skrevet om at jeg bestilte en tripod for filming? Vel, jeg mottok den. Men den passet dessverre ikke til mitt kamera. Den skuffelsen! Men det er vel den risikoen man tar med eBay. Men da prøver man bare igjen! Dette skal bli til en videoblogg! 

Nå skal jeg spise litt mat, skrive en featurereportasje og planlegge spørsmål til et portrettintervju jeg skal ha på fredag. Håper det blir fint vær! 

  • 03.03.2016 kl. 15:54

Swirly nails in daylight

Bedre bilder fra tutorialen fra i går. 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits