• 06.05.2015 kl. 20:10

Feeling beautiful

I dag fikk jeg endelig den ene av pakkene fra SheInside jeg har ventet utålmodig på. Gleder meg til å sette dem sammen til antrekk og ta bilder. Men først og fremst burde russetiden bli over, for har jo ikke lov til å vise meg i offentlighet uten russebuksa. Vil jo ikke akkurat få avklipt beina heller, for jeg trives ganske så godt med en hel bukse jeg. Men synes disse virkelig er noen skjønnheter, og jeg falt om mulig enda mer pladask for dem da de kom og jeg fikk se dem hvordan de egentlig så ut. For noen vakre kjoler! Nå kan sommeren bare komme! 

  • 14.12.2014 kl. 20:04

Gull og glitter - OOTDI dag var det søndagsåpne butikker, så da måtte jo såklart jeg og mamma en liten tur ned til Støren! Og jeg må si at vi var veldig effektive, siden vi tross alt bare brukte 1time og et kvarter. Og vi fikk handlet inn både julegaver, mat og ting til oss selv! Gleder meg selv til å bruke speilet med "zoom" til mer effektiv makeup!

Før vi dro fikk jeg henne til å ta bilder av meg på Kamer Skinn (en butikk i hjembygda, som selger masse fint). Jeg må si jeg følte meg litt bitchy som beordret henne rundt som en annen marionette (det var i alle fall slik jeg følte det), men snille og stilfulle morchan tok jobben på strak arm! Og jeg er også så heldig å ha fått henne som fotograf nå i disse juletider. Så da skal vi benytte sollyset så godt vi kan, for det gir jo det beste resultatet - og det viser det nederste bildet veldig godt (har til og med tatt på en effekt på de bildene, men likevel er de så gule...). Så kanskje jeg blir vant til det å bli tatt bilder av jeg også, ute mens folk og biler passerer. Haha... Hva gjør man vel ikke for bloggen? Jeg må forresten utrette en takk til min bror også, som tok de nederste bildene.:)#outfit #antrekk #gull #glitter #stas #fjær #shopping #ProsjektBlogger

 

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits