• 02.07.2015 kl. 22:18

Gale trøndere på charterferie - OOTD


Bestemte meg egentlig i dag for å ikke gidde å bry meg med hva jeg gikk i. Vi skulle jo på stranden uansett. Jeg er jo gal, det er ikke til å komme bort fra. Og når det er 35 grader her, har man egentlig mest lyst til å gå med så lite som mulig. Dette ble derfor dagens outfit. Hurra for gale trøndere! Jeg ble forresten photobomba i dag. Han ville ha oss til å spise hos ham, men neida. Jeg tror ikke han enset kameraet, eller? Og dere har jo sett magen min før, og et bilde der jeg ligger i sola, så dette holder egentlig på med å bli normalt for meg nå, hahah. Toppblogger neste? 


Kan jeg med min mage, kan du også!

  • 23.06.2015 kl. 19:48

Bruker du parfymen rett?

Har du noen gang lurt på hvor de mest strategiske plassene for påføringen av parfyme er? Prøv deg frem med disse områdene, og kanskje du får en ny favoritt-kroppsdel!

💖 Håndleddene
Dette er et varmt område av kroppen og det blir da derfor ideelt å spraye godlukten på dette området, siden duftmolekyler reagerer på varme. Det er også ett område som sjeldent svetter, så du slipper svettelukt iblandet godlukten.

💖 Bak ørene
Dette er et område som ofte får være i fred, noe som kan være bra for duften. For skaper du friksjon der du har påført parfymen, sies det at den vil forsvinne mye raskere.

💖 Baksiden av nakken
Varmt område som blir skjult av håret, om man har langt hår. Derfor vil lukten bli litt kamuflert.

💖 Uttringningen
Her samler det seg mye varme, som igjen får duftmolekylene til å reagere.

💖 Håret
Om du har lyst til å spre parfymen litt rundt på omgivelsene ved å enten bevege hodet eller kaste på håret, kan dette området være perfekt for deg. Er du også på date eller tilfeldigvis møter den du liker ekstra godt, vil du automatisk kaste litt på håret - noe som gjør jobben for deg. Man vil jo også gjerne være ekstra fin for sin utkårede, så her får du automatikken inn! Du stråler og lukten kommer mot han eller henne, personen kommer til å falle pladask!

💖 Knehasene
Enda et område som er varmt og som sjeldent svetter. Duftmolekyler har også det med å stige oppover, så man er ikke nødt til å være på knehøyde med deg for å kjenne godlukten.

💖 Klærne
Gir en mild effekt som ikke blander seg med din naturlige parfyme. Dette kan gjøre at parfymen blir mer lik den opprinnelige flakonge-lukten.


Det må forresten sies at man ikke skal overdrive bruken av parfyme. Så for all del ikke spray på alle områdene, men velg deg ut 1-2 områder og du vil lukte himmelsk!

Fun fact: Om du liker å være kinky så vil visstnok det å gni sin egen helt særegne lukt (den som man finner nedentil) over halsen virke forførende. Så vil du ha napp på byen? Gjør det som du aldri trodde du kom til å gjøre. Men om det er så hygienisk, det er en helt annen sak...


#parfyme #kropp #duft #klær #tips #godlukt #blogg #hverdag #ferie #sommer

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits